Haberler

Akar: Sivil Toplum Kuruluşları Demokrasinin Temel Taşıdır

Güncelleme:

AK Ocaklar Diyarbakır Şube Başkanı Muhammed Beybur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar'ı ziyaret etti.

AK Ocaklar Diyarbakır Şube Başkanı Muhammed Beybur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AKP olarak her zaman toplumun yararına çalışan STK'larla birlikte hareket edeceklerini ve Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK)'ların demokrasinin temel taşı olduğunu söyledi.

Akar, "Demokrasinin en başında sivil toplum kuruluşları gelir. AK Ocaklar bu anlamda güçlü STK'lardandır. Biz AKP olarak STK'ların yanında olmayı ilke edinmişiz bir partiyiz. Sivil toplum kuruluşları, fikirlerini, düşüncelerini daha fazla ve gür sesle dile getirmeleri gerekir, Diyarbakır'ı ancak STK'lar, ve halkımızla ile birlikte ortak akılla geleceğe taşıyabiliriz. "Biz Parti olarak Sivil Toplum kuruluşlarına önem verir, değerli görüş ve tecrübelerinden istifade ederiz. Diyarbakır'ın sıkıntıları ve sorunları gidermek bizim için her türlü siyasi beklentilerinin üzerindedir. Diyarbakır hepimizindir ve Diyarbakır'ın sorunlarının bitmesi hepimizin temennisidir. Siyasette bu manada bir araçtır. Diyarbakır en üst bir seviyede olması için ekonomik, sosyal, kültürel alanda bir şehir olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim amacımız STK'lar ile birlik olarak Diyarbakır'ın yararına olacak projelere imza atmaktır. Hizmet için bu yola çıktık. Sizlerle ve diğer STK'larla omuz omuza çalışarak hep birlikte daha gelişmiş bir Diyarbakır'ı inşa edeceğiz" dedi.

AK Ocaklar Diyarbakır Şube Başkanı Muhammed Beybur ise Diyarbakır'a hizmet için her zaman hazır olduklarını belirterek Diyarbakır'ın her şeye layık bir şehir olduğunu ifade etti. Beybur kendilerini kabul eden Akara teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title