Haberler

Akademi Lise Yazarlık Yarışması Sonuçlandı

Akademi Lise’nin açtığı yazarlık yarışmasının ödül törenine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kitap yazmak gibi okumayı da sevmeliyiz” dedi.

Akademi Lise'nin açtığı yazarlık yarışmasının ödül törenine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kitap yazmak gibi okumayı da sevmeliyiz" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akademi Lise'nin şiir, hikaye, deneme ve portre- biyografi dallarında açtığı Yazarlık Okulu Yarışması'nda dereceye girenler için düzenlenen ödül törenine katıldı. Gençlerin açılan yazarlık yarışmasına olan ilgisinin kendisine son derece memnun ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Yazar olmak için sadece yazarlık okuluna gitmek yetmez, gençler mutlaka sürekli olarak günlük tutun, kitap yazmak gibi okumayı da sevmeliyiz" dedi.

Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki Kılavuz Gençlik Avlusu'nda düzenlenen Yazarlık Okulu Yarışması'nın ödül törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Raşit Fidan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ödül töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gençleri açılan Yazarlık Yarışması'na yönelik yoğun ilgilerinden dolayı kutlayarak başladı. Bu ilginin kendisini son derece memnun ettiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, "Yazar olmak için sadece yazarlık okuluna gitmek yetmez, gençler mutlaka sürekli olarak günlük tutun. Kitap yazmak gibi okumayı da sevmeliyiz" şeklinde konuştu.

"Bizim en büyük kazancımız, sizlerin üreten, geliştiren, ahlaklı bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır" diyen Başkan Karaosmanoğlu, "Biz, Belediye olarak yol köprü yapıyoruz ama en önemli yatırımımız sizsiniz. Sizi hayata en iyi şekilde hazırlanabilmeniz için tüm gücümüzle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Biz ekibimizle neslimizi gençliğimizi iyi yetiştirmek için çalışıyoruz halen eksiklerimiz var ama bunları tamamlamak için son sürat çalışıyoruz" dedi.

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun konuşmasının ardından Akademi Lise'nin Yazarlık Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Törende 9, 10, 11. sınıflar arasında düzenlenen şiir, hikaye, deneme ve öykü dalında dereceye giren yazarlara ödülleri verildi. Öğrenciler ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı.

Akademi lisenin açtığı yarışmada dereceye giren öğrenciler için 1 Eylül 2016 ile 1 Haziran 2017 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yazarlık kursu düzenlenecek - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title