Haberler

Ak Partililer Bayramda Bir Araya Geldi

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda bir araya gelen partililer bayramlaşarak, yaklaşan seçim öncesinde birlik beraberlik mesajları verdiler.

AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda bir araya gelen partililer bayramlaşarak, yaklaşan seçim öncesinde birlik beraberlik mesajları verdiler.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayram programında partilere seslenen İl Başkanı Adem Çalkın, "Dünya coğrafyasına bakıyorsunuz, İslam ülkelerini tek tek analiz ediyorsunuz Pakistan, Afganistan, Çeçenistan, Avrupa'nın içinde kalmış bir parça kalmış Bosna Hersek, Bulgarların ve Yunanların içerisinde sıkıştırılmış Müslümanlar, bu tarafta Suriye, Irak, İran zaten kendi başına Libya, Lübnan, Mısır, Mısır ümmetin en öneli adamlarından birisi hapiste ve tabi ki İslam'ın tek lideri ümmeti olan Tayip Erdoğan ayakta Allah'a ham olsun. Biz bu davada kime saldırı olduğunu biliyoruz. Ülkemizin tek çatısı var. Türkiye Cumhuriyeti'nin tek çatısı var. İslam çatısı, bu çatıya önderlik eden hatta Dünya Müslümanlarına önderlik eden davamızın liderlerine sahip çıkacağız. Davamızın partisi AK Parti'ye sahip çıkacağız. Bütün benliklerimizi, bütün egolarımızı bütün bencil düşüncelerimizi bir kenara bırakacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programında 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olan Ahmet Arslan, Dr. Selahattin Beyribey ve Suat Ögel'de birer konuşma yaptı.

Bayramlaşma programına İl Başkanı Adem Çalkın, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Daha sonra partililer birbirleriyle bayramlaştı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Çalkın Ak Parti Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title