Haberler

Ak Partili Sever'in Seçim Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumlarını ziyaret etti.

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumlarını ziyaret etti.

Yanında partililerle birlikte merkez Akdeniz ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe Halk Eğitim Merkezi, ilçe Tarım Müdürlüğü, ilçe Tapu Kadastro Müdürlüğü, Gar Müdürlüğü, Memur-Sen Mersin Şubesi ve Öğretmen Evi'ni ziyaret ederek memurlarla sohbet eden Aday Mustafa Sever, onların sorunlarını dinledi. Memur-Sen Mersin Şubesi Başkanı Abdullah Çelik ve üyeleri Sever'den, Mersin'e yönelik projelerini dinleyerek, taleplerini söylediler. Başkan Abdullah Çelik, "Bize hep başka şehirlerin icraatları anlatıldı. Akdeniz'den, Mezitli'ye gidilebilecek en uzun sürede gidiyoruz. İnanıyoruz ki Mersin'de bir şeyler değişecek. Mersin'e talip olan adaylardan Mersin'in alın yazısını değiştirecek, Mersin'in sadece sahil şeridinden ibaret olmadığını gösterecek, kötü yollardan kurtaracak. Bugün Mersin'de Adnan Menderes Bulvarı dışında düzgün tek bir cadde yok" dedi.

Aday Mustafa Sever ise Mersin'in dünyaya açılan bir şehir olacağını savunarak, "Mersin'i kimseye kendi menfaati içi kullandırtmayız, buna izin vermeyiz. Büyükşehiri hep birlikte yöneteceğiz. Siyasi görüşü, konumu ne olursa olsun, yeter ki Mersin için doğru bir proje üretilsin. Mersin için, Mersinli için doğru karar ne ise ister belediye uhdesinde bir konusu olsun, isterse başka kurumları ilgilendiren konu olsun, şehrin ağabeyliğini, öncülüğünü yapacağım" dedi.

Kamu kurumları ziyaretinin ardından mahalle ziyaretleri yapan Sever, vatandaşların sorunlarını dinledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Sever Ak Parti Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title