Haberler

Ak Partili Şengül: "Partinizi Değil, Hizmet Etmeyeni Değiştirin"

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partisinin Aliağa İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğine katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partisinin Aliağa İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğine katıldı. Yerel seçimlerde ideolojik yaklaşımların fayda etmeyeceğini söyleyen Şengül, "Partinizi değil, hizmet etmeyenleri değiştirin" dedi.

Yemekte Aydın Şengül'le birlikte AK Partili İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve mevcut Şakran Belde Belediye Başkanı ile AK Parti Aliağa Belediye Başkan adayı İbrahim Etem Yorulmaz da hazır bulundu.

Petkim lojman lokalinde gerçekleştirilen yemekte Petkim çalışanları ve parti teşkilatı mensuplarına seslenen Şengül, "Biraz geçmişe baktığımızda Petkim'in özelleştirilme sürecinde tepkiyle karşılandığını görürsünüz. Ama bugün gelinen noktada Petkim Türkiye'nin gururu oldu. Ülkemizde tek bir yere yapılan en büyük yatırımı Petkim gerçekleştirdi. Bugün Petkim'de çalışmak ayrıcalıklı hale geldi" dedi.

Hükümet olarak çok çalıştıklarına dikkat çeken Şengül, "Bizim düşüncemiz ülkemize ve Türkiye'ye hizmetdir. Siyasi partiler hükümetler hatta milletvekili Aydın Şengül'ler gelip geçicidir kalıcı olan Türkiye Cumhuriyeti'dir. Ben hep konuşmalarımda dinleyenler ile paylaşıyorum. Diyorum ki partilerinizi değiştirmeyin. Hizmet etmeyenleri değiştirin" diye konuştu.

"İZMİRLİ YEREL YÖNETİMDEN BIKTI"

Şengül, şu açıklamalarda bulundu:

"İzmir'de ceketimi koysam kazanırım diyenler var. Bunlar vatandaşın hür iradesine saygı duymuyorlar. İline ilçesine ihanet ediyorlar. İzmirli artık yerel yöneticilerden ve bu anlayıştan bıktı. Bizim adayımız ve projeleri belli. Bu seçimde projelere ve hizmete oy verin."

Şengül daha sonra AK Parti Aliağa Belediye Başkan adayı Etem Yorulmaz ile birlikte yörük köyü olan Çıtak'a geçti. Burada geç saat olmasına rağmen yoğun ilgi ile karşılanan heyeti köylüler sosyal tesislerinde ağırladı. Programda konuşan Şengül de, "2 yıl sonra bu köyde olmak çok güzel. Biliyorsunuz 5 yıl önce buralara hizmet il özel idaresi tarafından yapılıyordu ama artık belediye hizmet edecek. Biz hayali proje sunmayız. Köyünüzü giriş yolu ne kadar güzel. Sözümüzü hep tuttuk. Allahın izniyle her sözümüzü yerine getirdik. Çünkü biz önce ölçüp tartarız, öyle söz veririz. Bize daha önce görev verdiniz, hizmetkarınız olduk. Yine görev verin hizmetinizi görmeye devam edelim" şeklinde konuştu

Toplantıya katılan AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Etem Yorulmaz da yaptığı konuşmada Aliağa Belediyesi'nin personel alımını eleştirdi. Yorulmaz, Aliağa dışından alımların olduğuna işaret ederek, "Eğer alım olacaksa bu mutlaka Aliağa'dan olacak. Aliağa'nın dışından kimse işe alınmayacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

aydın şengül ak parti aliağa izmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title