Haberler

Ak Partili Savaş ve Acar, Memurlardan Destek İstedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, Nazilli'deki Memur-Sen'e bağlı 5 sendika üyesi memurlardan destek istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, Nazilli'deki Memur-Sen'e bağlı 5 sendika üyesi memurlardan destek istedi. Sendika üyeleri ile Nazilli Öğretmen Evi'nde buluşan adaylar Savaş ve Acar, önce Aydın ve Nazilli ile ilgili projelerini tanıttı. AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın da katıldığı toplantıda Memur-Sen'e Bağlı Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, TOÇ-Bir-Sen ve Büro-Memur-Sen üyeleri sıkıntılarını da dile getirdi.

NAZİLLİ İÇİN MİLAT OLACAK

Nazilli'nin bir evladı, kardeşi olarak Nazilli'nin her zaman en iyiye, en güzel şeylere layık olduğunu düşündüğü için siyasette olduğunu ifade en Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, "25 yıllık siyasi hayatımda hep bu idealin peşinden koştum. 30 Mart 2014 seçimleri Nazilli için bir milat olacaktır. Her şeyi kendi yapmak için uğraşan, ama bocalayan bir belediye yerine, belediyenin imkanları yanında devletin imkanlarını da kullanan, Avrupa Birliği imkanlarını kullanan, İller Bankası imkanlarını kullanan gerçek bir belediyecilik başlayacaktır. 30 Mart'tan sonra ilçemizde yeni bir vizyon, yeni bir hizmet anlayışı başlayacaktır. Nazilli'de yaşayan insanların huzurlu ve mutlu bir hayat sürmesi için mücadelemiz olacaktır. Nazilli için büyük düşünüyoruz. Hükümetimizin de desteği ile büyük düşünmek, büyük yatırımları düşünmek bile bizi heyecanlandırıyor. Nazilli'nin üzerinde ki ölü toprağını, makus tarihini inşallah 30 Mart 2014'ten sonra kıracağız" dedi.

BÜYÜK PROJELER

AK Parti Aydın Büyükşehir Adayı Mustafa Savaş, Nazilli Adayı Mustafa Acar ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Nazilli için yapılacak projeleri de belirlediklerini söyleyerek; "Altyapı, kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin yapım işi, İhtiyaç duyulan yerlere üst geçit konulması, Turizm yolunun yapılması, Mahalle yollarının ışıklandırılması ve bağlantı yollarının yapılması, Bisiklet yolları ve çocuk oyun alanlarının yapılması, Çifte park, Okul ve öğrenci yurtlarının yapılması, Okulların ve ibadethanelerin bakımının yapılması, Kent içi yeşil alanlar artırılacak, gerekli olan yerlerde dere ıslahı yapılacak, Kentsel dönüşüm (TOKİ), Belediye sağlık merkezlerinin yapılması, Çocuk koruma evlerinin açılması, Doğalgaz ve kentsel ısıtma, MOBESE sisteminin genişletilmesi, Engeller kalkacak, Gençlik Merkezi, Kapalı Pazar yerlerinin kurulması, Deve güreşi arenaları, Lisanslı depo alanları, Organize sera bölgesi, Mahalle yollarının düzenlenmesi, Yol ağlarına çevre düzenlemesi, Mahallelerde uygun bölgelerde umumi tuvaletlerin yapılması, Merkezi mahallelerde İtfaiye teşkilatının kurulması, Mezarlıkların çevre düzenlemesinin yapılması, Tarım arazisi yollarının açılması, Taziye evlerinin açılması, Hayvancılık merkezi, mandıra tesisleri ve toptancı halleri kurulması, Yeni modern otogar inşa edilmesi, Kamu binalarının ıslahı ve çevre düzenlemesi, Mahallelerde mesire ve spor alanları, Menderes Nehri'nin ıslahı, Mahalle konağı ve aile yaşam merkezleri, Tam teşekküllü hastane, Sümer ticaret üniversitesi, Organize sanayi bölgesi, Antik kentler projesi ve Termal turizm yatırımları" diyerek projelerini sendika üyeleri ile paylaştı.

BÜYÜKŞEHİRLE AYDIN'A TALİH KUŞU KONDU

Başkan adaylarının konuşmalarının önemli mesajlar içerdiğini ifade eden Milletvekili Kılınç da, "Bu toplantıyı da gerçekten önemsiyorum. Sizler benim olduğum gibi bugün de bu memleketin sorunlarına sahip çıkan, memleketin zaferleri için gayret gösteren bir topluluksunuz. 2010 Referandumunda ülkenin demokratikleşmesi anlamında koyduğumuz katkı gerçekten destansı bir katkıydı arkadaşlar. Biz de arkadaşlarımızın zafiyet gösterdiği noktada dahi sizler dağ bayır dolaştınız. Türkiye'nin bir adım daha demokrasi yolunda mesafe almasına gerçekten ciddi katkı koydunuz. Daha sonraki süreçte 2011 seçimleri ve 27 Mayıs 2013 darbe girişimlerindeki tavrınızla gerçekten bütün mensuplarımızla, üyelerimizle, övgüye değer gayretlerde bu nedenle sizlere teşekkür ediyor, canı gönülden kutluyorum. Siyaset yapan insanın özünün sözünün bir olması lazım. 2012 Aralık'ın da Türkiye'de 13 büyük şehir kurulması ile ilgili yasa görüşüldü. Muhalefet çok ciddi direnç gösterdi. Daha sonra 'beldemiz kapatılmasın, köylerimiz kapatılmasın' kampanyaları başlattılar. Beldelerde sandıklar koydular. 'hayır' diye referandum yapmaya kalktılar. Fakat süreç devam etti. Aydın'da ilk Büyük Şehir Belediye Başkan Adayını yaklaşık bir buçuk sene kadar önce CHP açıkladı. Bizim kriterimiz "750 bin nüfusu aşan bir yerleşim merkezi büyük şehir olsun" şeklindeydi. Bu saatten sonra da Aydın'ın başına talih kuşu kondu. Böyle bir fırsat, yüz yılda gelecek bir fırsattı. Biz o fırsatı yakaladık" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Savaş Mustafa Acar Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title