Haberler

AK Partili Özcan: Merak Etme Balçova Biz Geliyoruz

Güncelleme:

AK Parti Balçova Belediye Başkanı adayı Özcan, "Ben bu toprağın çocuğuyum, bu mahallenin çocuğuyum. Balçova ve İzmir 10 yıldır hizmete susadı." dedi.

AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Hasan Özcan, akşam mitinginde Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle buluştu. Özcan, burada mahallenin, mahallelinin ve Balçova'nın sorunlarına değinerek, "Ben bu toprağın çocuğuyum, bu mahallenin çocuğuyum. Balçova ve İzmir 10 yıldır hizmete susamış bir vaziyette. Teleferik çalışmıyor, kapalı otopark yok, yakınlarımızı Balçova'da gömemiyoruz, gasilhane hizmeti yok. Diyor ki mevcut belediye başkanı böyle bir imkan yokmuş. Dağlar var dağlar, dağları aşacağız. Yıllardır vatandaşları avutuyorlar, yok efendim biz projeler hazırladık bizi engellediler. Siz yapamazsınız. Merak etmeyin Fevzi çakmak mahalleliler, kaygılanmayın Balçovalılar biz geliyoruz, biz düzelteceğiz bu sorunları" dedi.

AK BELEDİYECİLİKLE İZMİR HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK

"Hayat İzmir"ve "Hayat Balçova" projelerine de değinen Özcan, "İmar problemleri 6 ay içinde çözülecek ve sahip olduğunuz tüm varlıklar 2 kat değerlenecek. İzmir sadece nüfusta üçüncü, bir de çarpık kentleşmede ikinci ama 30 Mart'tan sonra yerel yönetimler AK Belediyecilikle buluştuğunda İzmir hak ettiği yere gelecek. Bizim AK Belediyecilik anlayışımızın beş ana temeli var. Biz tüm hizmetlerimizi bu beş ana temele oturtacağız. Bu beş ana temel, katılımcı belediyecilik, sosyal belediyecilik, çevre dostu belediyecilik, kültürel belediyecilik." şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özcan Ak Parti Balçova İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title