Haberler

Ak Partili Mustafa Şahin'in Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin teşekkür ve istişare ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin teşekkür ve istişare ziyaretlerine devam ediyor.

Şahin'in teşekkür ve istişare ziyaretleri kapsamında son durağı Yeşilyurt Ziraat Odası oldu. Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'i ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "7 Haziran seçimleri öncelikle vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Seçimler devletimize ve milletimize yakışacak şekilde yapıldı ama milletimiz hiçbir partiye tek başına iktidarlık vermedi, yalnız AK Parti'ye büyük bir sorumluluk vererek lokomotifi AK Partinin yapmasını istedi. Kırmızı çizgilerin yerine ülke menfaati göz önünde bulundurularak hükümetin kurulmasını biz çiftçiler olarak temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise kendilerini ağırladıkları için Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a teşekkür ederek, "Seçimden önce sahada milletimizin bize verdiği desteği görüp de seçim bittikten sonra sırtımızı millete dönmeyi 13 yıldır yaşamadık ve yaşatmadık. Türk Milleti'nin umudunun yeniden yeşermesi için ve Müslüman coğrafyada akan kanın durması için 7 Haziran seçimleri dört gözle bekleniyordu bunu bilen batı ve onun içerdeki iş birlikçileri AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu güne statükoyu değiştiren bir parti olması nedeniyle bunu içlerine sindiremediler işte bu işbirlikçilerin bir tek düşüncelere vardı kesinlikle Cumhurbaşkanı ve AK Parti gitmesi gerisi onlar için önemli değildi ama çok şükür ki bizim milletimiz bunlara izin vermedi" şeklinde konuştu.

Yüzde 41'lik oy oranına bugüne kadar hiçbir partinin yaklaşamadığını hatırlatan Şahin, "Milletimizi inandıramadıkları için maalesef hiçbir parti bu oyu alamadı. Ana muhalefet partisi ben bir artı bir vereceğim dedi emeklileri yanına almaya çalıştı, asgari ücretlileri yanına almaya çalıştı, bir başka siyasi parti 3 bin, 5 bin verdi vatandaşı tarafına çekmeye çalıştı ama insanlarımız boş vaatlere ne kadar tok olduklarını 7 Haziran seçimlerinde bir kez daha gösterdi. Bizi dışarıda gören vatandaşlarımız bize, keşke bunların söylediklerini sizde söyleseydiniz diyor ama biz hiçbir zaman afaki vaatlerde bulunmadık, bulunmayacağız. Ana muhalefet partisi lideri ben emekliye ikramiye vereceğim, bir buçuk milyar asgari ücret yapacağım dedi peki milletimiz inandı mı? Üstelik kendisi bir çıta koymuştu eğer ben yüzde 26'nın altına düşersem kesinlikle istifa edeceğim demişti peki bu sözünün arkasında durdu mu? Demek ki gerçekten vefakar ve cefakar milletimiz hiçbir zaman boş afaki nutuklara kulak asmadılar ve asmayacaklar. Ne vaat edilirse edilsin vatandaşımız ve milletimiz şunu da söylüyor biz AK Partimizden memnunuz yine AK Patimiz ile yola devam edeceğiz çünkü AK Parti bugüne kadar gerçekten ne aldattı ne aldatıldı" dedi

AK Parti'ye karşı muhalefetin birleştiğini belirten Şahin, "Bugün maalesef bakıyorsunuz konu Sayın Recep Tayyip Erdoğan olunca, konu milletin, Anadolu evlatlarının yönetimde söz sahibi olması olunca bu ülkenin beyazları bir araya gelerek AK Parti'ye karşı birleşiyorlar. İşte bunlar AK Parti'ye karşı Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir birey oluşturdular ve ilk kayıplarını Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşadılar. Meclis başkanlığı seçiminde ise bir araya gelemediler birinci parti olarak Meclis Başkanını seçmeyi Rabbim bizlere nasip etti 258 milletvekili ile elbette bizim seçmemiz gerekiyordu ve Sivas Milletvekilimiz, Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz Meclis Başkanımız oldu" şeklinde konuştu.

Koalisyon süreci hakkında da konuşan Şahin meşru olan her parti ile bu sürece katılacaklarını ifade ederek, "Silahlı bir terör örgütünün destekleriyle gayri meşru bir zeminde siyaset yapan, gayri meşru bir seçim ortamını hazırlayan, bu ülkenin maalesef gayri meşru diyebileceğimiz bir siyasi partisi ile bu süreci konuşmanın manasının olmayacağını düşünüyorum. Ben HDP'yi asla meşru bir parti olarak görmüyorum ve bana göre HDP siyasetin gayri meşru çocuğudur" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title