Haberler

Ak Partili Mustafa Köse Açıklaması

Kepez İlçesi’nde vatandaşlarla buluşan AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, milli ve güçlü Türkiye hayalinin AK Parti ile gerçekleştiğini söyledi.

Kepez İlçesi'nde vatandaşlarla buluşan AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, milli ve güçlü Türkiye hayalinin AK Parti ile gerçekleştiğini söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ve Kepez İlçe yönetimiyle beraber seçim programlarını sürdürdü. Gündoğdu Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgiyle karşıladığı Köse, burada AK Parti'ye yeni üye olan İsmet Güngör, Yaşar Ayas, İsmail Akça, Ramazan Özdemir ve Ahmet Özal'a rozetlerini taktı. Köse, "Ülkenin birliği ve beraberliği için AK Parti saflarına katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

KENDİ TANKINI, UÇAĞINI YAPAN TÜRKİYE

"Artık kendi ayakları üzerinde duran, kendi silahını, uçağını, tankını, otomobilini yapan bir Türkiye var" diyen Köse, şöyle devam etti; "Eskiden Almanya'dan tank alıyorduk, o tankların modernizasyonu için her yıl İsrail'e milyarlarca dolar ödüyorduk. İnsansız hava araçlarını İsrail'den alıyorduk. Şükürler olsun şimdi silahımızı da, uçağımızı da, tankımızı da, insansız hava aracımızı da kendimiz üretiyoruz. Rahmetli Necmettin Erbakan'ın Milli Devlet hayalini bugün AK Parti gerçekleştiriyor"

Ülkemizin büyüyüp güçlenmesini istemeyenlerin Türkiye'nin karşısında olduğunu ifade eden Köse, "Her şeyimiz milli olunca, daha önce silah aldığımız ülkelerin hoşlarına gitmedi. AK Parti iktidarı gitsin de bizimle olacak, bize muhtaç olacak başkaları gelsin istiyorlar. Bunun için de çeşitli eylemler ve olaylarla, AK Parti'yi, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmaya çalışıyorlar. Halkımız tüm bu oyunları görüyor ve inanıyorum ki en güzel cevabı da 1 Kasım'da sandıkta verecektir" şeklinde konuştu.

Sadece savunma sanayinde değil her alanda Türkiye'nin gelişip güçlendiğini belirten Köse, "Artık ayakları üzerinde durabilen, kendi kendine yetebilen bir Türkiye var. Denizin altından tüneller geçirerek yolcu taşıyan, dünyanın en büyük havalimanlarını yapan, duble yollarla ulaşımı çok daha kolay hale getiren, eğitimden sağlığa her alanda vatandaşına en iyi hizmeti sunan bir Türkiye var. Bizim vatandaşımız, çok daha iyisini hak ediyor. Bunun için 2023 hedeflerini koyduk. Yeni yatırımlar, bölgesinde güçlü, dünyada söz sahibi bir Türkiye için 1 Kasım seçimleri çok önemli " diye konuştu.

Toplantıda rozet takarak AK Parti ailesine katılan yeni üyeler, 7 Haziran sonrası yaşanan süreçten rahatsız olduklarını belirtti. AK Parti'nin daha çalışkan daha ciddi bir çalışma gerçekleştirdiğine şahit olduklarını belirten yeni AK Partililer, bu çalışmayı, bu yatırımları, bu büyümeyi geçmişte hiç bir hükümette görmediklerini, bunun için AK Parti'ye destek vereceklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Almanya İsrail Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title