Haberler

Ak Partili Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, bugünkü seçim gezisini, şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sürdürdüler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, bugünkü seçim gezisini, şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sürdürdüler.

Özel Organize Sanayi Bölgesi'nde başlattıkları seçim gezisini daha sonra Yeni Sanayi ve Lale Sanayi sitelerinde esnaf ve sanatkarları seçim gezileri ile tamamlayan Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında bugünkü seçim gezisinde,şehir merkezindeki çeşitli meslek grubunda faaliyet gösteren esnafları hayırlı işler diyerek ziyaret gerçekleştirdiler.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kalabalık parti topluluğunun katıldığı gezilerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, esnaflardan 7 Haziran da yapılacak seçimler için dua ve destek istediler.

Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, gezi sırasında tek tek esnaflarla tokalaştı. Esnafının istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, her zaman esnafların yanında oldukları mesajını verdi.

Türkiye'deki esnafların en büyük dayanak noktalarından biri olan esnaf kredilerinin faiz oranlarının ciddi düşüşler yaşandığını ve bununda AK Parti iktidarları döneminde gözlendiğini ifade eden Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, gecelik faizlerin yüzde 7500 lere çıktığı günlerden enflasyon oranı düzeyine ulaşan seviyelere geldiğini aktardılar.

Ekonomik hayatta vazgeçilmez güç olan esnafların mali açıdan güçlenmesinin,ülkenin ekonomik anlamda büyümesi ile eş değerde olduğunun altını çizen Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, 8 Haziran ile başlayacak hizmetlerin 2. yarısının başlangıcında ise esnaf kesiminin daha da güçlü hale gelmesine özel bir önem vereceklerini vurguladılar.

Ziyaret ettikleri gezilerde halkın büyük bir teveccühü ile karşılaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları, Nevşehir'deki samimi heyecanın 7 Haziran akşamı sandığa yansıyacağına inandıklarını ifade ettiler.

Nevşehir'e her alanda daha iyi hizmet verebilmek için AK Parti'nin bütün teşkilatları olarak,geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider; "Sizlere yapacağımız altyapı ve üst yapı projeleri gibi işler zaten bizim görevlerimiz. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında aşk için, muhabbet için, halkımızla yürüyüp çay içmek için buradayız. Bu kapsamda esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyoruz. Esnaflarımızın bizlere ve partimize gösterdiği teveccüh bizleri onurlandırdı. Esnafımızın bu yoğun ilgi ve alakası 7 Haziran'da sandıkları AK Parti oylarıyla doldurup taşıracak. İstikrarın sürmesi, Türkiye'nin ve Nevşehir'in büyümesi ve daha da gelişmesi için vazgeçilmez önem taşımaktadır. Biz halkımızın bu noktada AK Parti'ye gereken desteği vereceğine inanıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımıza bizlere verdikleri desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştular.

Geziler sırasında halkla kısa sohbetler yapan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider'e vatandaşlar, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Açıkgöz Murat Göktürk Nevşehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title