Haberler

AK Partili Kapusuz: Kılıçdaroğlu Şov Peşinde

Güncelleme:

AK Partili Salih Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nun "Bana atılan yumruk Cumhuriyet'e atılmıştır." sözlerini Twitter hesabında yaptığı açıklamalarla eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nun "Bana atılan yumruk Cumhuriyet'e atılmıştır" sözlerini Twitter hesabında yaptığı açıklamalarla eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun şov peşinde olduğunu belirten Kapusuz, CHP Lideri'ne "KK'ya soruyorum; Peki Sarıgül'ün vatandaşa attığı yumruk neye atılmıştır?" sorusunu yöneltti.

AK Partili Kapusuz, Twitter'dan şu açıklamaları yaptı: 

"SARIGÜL'E SESİNİ BİLE ÇIKARMADI"

"Biz şiddet kime uygulanırsa uygulansın kınıyoruz ama Kılıçdaroğlu, vatandaşı yumruklayan Sarıgül'e sesini bile çıkarmadı. Kendine atılan yumruğu Cumhuriyet'e mal etti ama Vatandaşa yani Cumhur'a atılan yumruğu görmezden geldi. Kendini Cumhuriyetin temsilcisi olarak görüyorsun da vatandaşı niye görmüyorsun? Asıl cumhur vatandaş değil mi?

"MİLLETİN VERDİĞİ MESAJI ANLA"

Bizim de kınadığımız bu yumruklu saldırı, CHP'nin paralel ittifakından önce yapılsaydı Kılıçdaroğlu aynen şunu söylerdi, 'Bu yumruk Laikliğe atılmıştır' Peki, Nevşehir'de Bakanımıza yumruk atan şahsa senin genel başkan yardımcın sarılıp, sahip çıkarken niye tepki vermedin? Anlaşılıyor ki, Kılıçdaroğlu şov peşinde. Kendisine atılan yumruktan siyasi sonuç çıkarmaya çalışıyor. Bu ucuz siyasettir, millet bunu yutmaz. Ucuz şov siyasetini bırak, Cumhur'un sandıkta attığı tokada bak. Onun muhasebesini yap. Milletin verdiği mesajı anla.

"İŞGAL ETME HAK ARAMA YÖNTEMİ DEĞİL GASP ETME YÖNTEMİDİR."

CHP'nin şov siyasetine bir örnek de 'OCCUPYCHP' yani 'CHP'yi işgal et' diye başlattıkları hareket. 'Gezici Gençlik CHP'yi işgal etsin' diyorlar. Gençleri 'Diren' diye sokağa sürdüler şimdi de 'İşgal Gençliği' oluşturmak istiyorlar. Hem de işgal kelimesinin İngilizcesini kullanıp 'OCCUPY' diyorlar. Hani Gezi'de İngilizce konuşup göstericileri yönlendiren yabancı provokatörler vardı ya onlara özenmiş olsalar gerek. Gençler şunu bilmeli ki; haksızlık yaparak hak aranmaz. Yanlış bir yöntemle doğru bir iş yapılmaz. 'İşgal etme' hak arama yöntemi değil gasp etme yöntemidir. Onun içindir ki bizim AK Gençlik 'işgal siyaseti' değil, 'gönül siyaseti' izler. AK gençliğin elinde molotof değil kalem olur.

"CHP TÜSİAD PARTİSİ"

Kılıçdaroğlu kendisini ziyarete gelen STK'lara "Başbakan'a sesinizi yükseltin" ve "Başbakanın sözlerine karşı TÜSİAD'ı niye savunmadınız?" dediğini belirtiyor. Yani "Siyasi dil yumuşasın" diye CHP'yi ziyaret eden STK'lara gerilimi daha da yükseltin "TÜSİAD gibi olun" demeye getiriyor. TÜSİAD'ın avukatı Kılıçdaroğlu, Başbakanımızın TÜSİAD'a verdiği cevaplardan çok rahatsız olacak ki aylardır unutamamış, hala cevap yetiştiriyor. Ziyarete gelen STK'lara TÜSİAD'ı örnek gösteriyor ve TÜSİAD'ın avukatlığını telkin ediyor. Buradan bir kez daha anlaşılıyor ki CHP, kaymak tabakanın yani TÜSİAD'ın partisi. CHP'de STK denilince akla hemen TÜSİAD geliyor. CHP-TÜSİAD ittifakının temelinde geçmişteki vesayet döneminin izleri vardır. Darbe dönemlerinde bu ittifak birlikte çalışmıştır. Eminim CHP'yi ziyarete giden STK'lar da görmüştür ki; Siyasette gerilimin ana kaynağı CHP'nin genel başkanıdır. Her türlü hakareti ağzından düşürmeyen Kılıçdaroğlu "uzlaşı" kavramına çok uzaktır.

"YALAN KONUSUNDA UZMAN"

Bugün grup konuşmasında diyor ki, "Eğer twitter vergi kaçırıyorsa gönder müfettişi ceza yazsın". KK'nın dünyadan haberi yok! Twitter'ın Türkiye'de bürosu olmadığı için müfettiş gönderilemiyor. KK daha bunu bile bilmiyor. Bir de "Hesap uzmanıyım, devlet tecrübem var" diye övünüyor. Hesap uzmanlığını bilmem ama yalan konusunda uzman olduğu açık bir şekilde ortadadır."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir Twitter Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (21)

ertansabotaj68@hotmail.com:

arkadaş iyiki kılıçdaroğlu var olmasa kimlere saracak bu yönetimdekiler dedikodu yapmayın gidin işinizi yapın işiniz gücünüz milleti kışkırtmak bıktık vallahi. kılıçdaroğlu hiç değilse vatanını toprağını atatürkünü savunuyor siz neyi savunuyorsunuz onu açıklayın

7
14
yanıtYanıtla
davarotarandfdf@hghg.de:

Kardes bunlari birak Allah diyip Devleti soysunlar, hic birsey olmamis gibi ona buna satassinlar.

yanıt0
yanıt0
muratwwwmurat@hotmail.com:

ulan kemal yalandaroğlu cumhuriyet senin babanın malımı sen kimsinki

13
6
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

BU SIFATA İYİ BAKIN SİVASTA DİRİ DİRİ 33 İNSANI YAKAN ŞAHSİYETLERDEN BİRİ DE BU ZAT!!!

3
15
yanıtYanıtla
HALKser_aliefe@hotmail.com:

sivasta 1992-93 lü yıllarda hükümette ortak shp vardı kökü chp sol yani. 1995 de gazi olaylarında hükümet ortağı shp kökü chp gene..2000 li yıllar hayata dönüş operasyonu hükümette sol dsp o zamanki adı ama işte sol kökü chp dir. başbakan sol adalet bakanı sol sami trk adam balyoz gibiydi ya cezaevlerine dozerlerle girdi helal olsun adam faşist deseler şimdi solcular hani yeridir. ha. sonra 1938 de dersimde ypılan katliam ta 1920 den başlayan katliamlar 1920 koçgiri katliam 1925 ŞEYH SAİT KATLİAMI 1934 DE BAŞLAYAN DERSİM KATLİAMI 1938 DE büyük katliam 50.000 dersimlini şehit edilmesi. bunlar CUMHURİYET halk partisinin sırtındadır şaşkınnnnn

yanıt0
yanıt0
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

ADAM HEPTEN SOV OLSA NE OLUR.KOSKOCA CHP YI BOZUK PARA GIBI HARAMZADE MISALI CAR CUR ETTI.HALEN UYANIP KENDINE GELDIGI YOK.SON HIZLA CHP YI UCURUMDAN ASAGI SURUKLUYOR.

13
2
yanıtYanıtla
munzur daglarifd@ssdsd.de:

Tipe bak corba pisir.

3
12
yanıtYanıtla
mehmetkocmehmetkoc15@hotmail.com:

evet sayın kapusuz bu miletin mesajını biz çok iyi aldık yalan dolan ve rüşvetle halkı ikiye bölerek ötekileştirerek yönettğinizi bu halk çok iyi anlıyor hangi cumhuriyet hükümetinde bu kadar yosuzlıuk yaptı bu millet size öyle bir mesj verekki ozaman gürüşeceğiz pek yakın

3
12
yanıtYanıtla
cumhurrrrrser_aliefe@hotmail.com:

tamam oğlan anladıysan daha ne halk yüzde 45 ile ak partiyi ülke genelinde yönetime layık gördü sizide deniz kenarında 3-5 ilde belediye de beldede. turistlerin pisliklerini çöplerini toplamaya işte görevlendirdi. haydi yalla.

yanıt0
yanıt0
hüseyin2h-5851@hotmail.com:

bu salih kapusuz mudur nedir çok tehlikeli bi adam gibi geri planda ama herşeye karışıyor herhalde

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title