Haberler

Ak Partili Gençlerden Özkan'a Yoğun İlgi

AK Parti Soma İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde AK Partili gençler, eski AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’a yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Soma İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde AK Partili gençler, eski AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan'a yoğun ilgi gösterdi.

Eski AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, AK Parti Soma Gençlik Kolları'nın 4. Olağan Genel Kuruluna katıldı. Kongrede mevcut başkan Erol Saygılı güven tazelerken, eski ilçe başkanı Mehmet Ali Özkan, AK Partili gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Kongrede, AK Parti Soma Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı, Soma'dan artık bir milletvekili görmek istediklerini belirterek, AK Partili gençler olarak gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Daha sonra kürsüye Mehmet Ali Özkan davet edildi. Özkan burada yaptığı konuşmada, "Soma'da AK Parti olarak girdiğimiz tüm seçimlerden alnımızın akıyla çıkmayı bildik. Bundan sonraki 2015 genel seçimlerinde de Soma ve Manisa olarak güçlü bir oy oranıyla alnımızın akıyla çıkacağız. Genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile gideceğimiz ilk seçim olan 2015 genel seçimlerde halkımızın bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine partimize teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Türkiye'de istikrar devam etmeli. Büyüyen ve gelişen yeni Türkiye için sandıktan AK Parti'yi 1'nci olarak çıkacağına inancımız tamdır. Bu dava hepimizin ve bizler bu davanın sürmesi için canla başla çalışacağız. Soma AK Parti Gençlik Kollarımızın 4. Olağan Kongresi'nin özellikle Türkiye'ye, Manisa'ya ve Soma'mıza hayırlar getirmesi temenni ederim, yeni gençlik kolları başkanı ve yönetimine başarılar dilerim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özkan Ak Parti Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title