Haberler

Ak Partili Çakıroğlu: "Güzelbahçe'yi Birlikte Yönetelim"

AK Parti Güzelbahçe aday aday Vasfi Çakıroğlu, düzenlediği etkinlikte mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi, projelerini anlatarak muhtarlardan destek istedi.
Adaylığını ilan ettiği ilk günden beri Güzelbahçe'de büyük bir ilgiyle...

AK Parti Güzelbahçe aday aday Vasfi Çakıroğlu, düzenlediği etkinlikte mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi, projelerini anlatarak muhtarlardan destek istedi.

Adaylığını ilan ettiği ilk günden beri Güzelbahçe'de büyük bir ilgiyle karşılaşan Ak Parti Güzelbahçe aday aday Vasfi Çakıroğlu, 10 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Çakıroğlu'nun düzenlediği davete Atatürk Mahallesi Muhtarı Erkut Sevim, Çelebi Mahallesi Muhtarı Orhan Soycan, Kahramandere Mahallesi Muhtarı Ahmet Raşit Koca, Maltepe Mahallesi Muhtarı Cavit Küçük, Siteler Mahallesi Muhtarı Gürcan Gürler, Yaka Mahallesi Muhtarı Erdal Tekin, Yalı Mahallesi Muhtarı Erol Cengiz, Çamlı Köyü Muhtarı Mehmet Çakır, Küçükkaya Köyü Muhtarı Muharrem Arslan, Payamlı Köyü Muhtarı Levent Çetin katıldı.

Projelerini bir bir muhtarlara anlatan Çakıroğlu, bir belediye başkanının başarılı bir yönetim sergileyebilmesi için muhtarlara gereken değer ve önemi vermesi gerektiğinin altını çizdi.

CEVABIN BİR PARÇASI OLACAĞIZ

Bir ilçenin sorunlarını en iyi bilen kişinin muhtarlar olduğunu söyleyen Ak Parti Güzelbahçe aday aday Vasfi Çakıroğlu, "İlçede en önemli sorunları bilen ilk insanlarsınız. Çünkü hemşehrilerimin hayatın her alanında yaşadığı sorunları ilk elden duyuyorsunuz. Yeri geliyor ulaşım sorunu yaşanıyor, yeri geliyor sağlıkla ilgili kaygı verici prblemlerle karşılaşılıyor. Vatandaşlarımız bu tip sıkıntıları, muhtarlara bildiriyor. Ancak sizlerin de eli kolu bağlı. Dünya da en önemli şey doğru iletişim ve diyalog. Bir sıkıntıyla karşılaştığımızda 'cevabın bir parçası değilsek, sorunun kendisiyizdir' yaklaşımıyla önümüzdeki dönem muhtarlarla olan ilişkilerimizde yeni bir dönem başlatacağız" dedi.

AYDA BİR BULUŞACAĞIZ'

Yerel yönetimin olmazsa olmaz unsurunun muhtarlarla işbirliğinden geçtiğini ve önümüzde dönem Güzelbahçe'de yeni bir iletişim diyalektiği geliştireceklerini vurgulayan Çakıroğlu, "Bizim yönetim anlayışımız gereği muhtarlarla yeni projelere imza atacağız. Özellikle ayda bir düzenleyeceğimiz toplantılarla ilçede yaşanılan hiç bir sorunu çözümsüz bırakmayacağız. Yeni projelerimiz de muhtarlar ve sivil toplum örgütleri ile istişare ederek yönetim anlayışında reform yapacağız" şeklinde konuştu.

PROJE DEDİLER DOĞAYI KATLATMEYE GİRİŞTİLER

"Bugüne dek üretilen projelerde, mahallesinin yerel yöneticisi olan muhtar arkadaşlarımızın fikir ve önerilerine değer verilmeyerek hata yapılmıştır" diyen AK Parti Güzelbahçe aday aday Vasfi Çakıroğlu, "Sokaktaki hayatı en iyi bilen insanlar sizlersiniz. Ancak görüyorumki projelerin hiç bir bölümünde fikirlerinize başvurulmamış. Dolayısıyla hemşehrilerimin ihtiyaçlarını karşılama önceliğinden çok, ayakları yere basmayan ve ilçe ihtiyaçları için yetersiz kalan projeler hayata geçirilmek istenmiş. Örneğin Güzelbahçe'de yapılmasına karar verilen mezbaha projesi hem yanlıştır hem de Güzelbahçe'de yeşil hayatın katledilmesidir" diyerek yapılan hataları anlatmaya başladı.

SAHİL CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Güzelbahçe Balık Hali Projesi'nin de bir çok sıkıntılı duruma neden olacağını söyleyen Çakıroğlu, "İlçemize balık hali yapılması denizin katledilmesidir. Öte yandan şu anki oluşu itibariyle Güzelbahçe Balık Halimiz, otoparkıyla, altyapısıyla ihtiyacı karşılayamıyor. Modern bir marina ile içiçe balık restoranı buluşturarak sahili cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

Demokratik bir duruş sergileyerek diğer adayları da dinlemelerini muhtarlara tavsiye eden Ak Parti Güzelbahçe aday aday Vasfi Çakıroğlu, "Sizlerden ricam tüm partilerin aday adaylarını dinleyip, projelerini ve yönetim anlayışlarını öğrenip özgür iradenizle ve demokratik olarak karar vermenizdir" şeklinde konuştu.

Çakıroğlu'nun davetine katılan Güzelbahçeli muhtarlar ise sorunlarını paylaştı. Ak Parti Güzelbahçe aday aday Vasfi Çakıroğlu'na teşekkürlerini sunan muhtarlar, el ele Güzelbahçe'nin geleceğinin böyle kaliteli projelerle ve birlikte yönetim anlayışıyla ilçede yeni bir dönem başlaması gerektiğini ifade ettiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelbahçe Ak Parti Maltepe Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title