Haberler

Ak Partili Baykalmış'tan Başkan Şenol'a Çağrı

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan aday adayı Kerem Fahri Baykalmış, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un söylemlerinin siyaseti bir ideolojik kamplaşmaya çevirme gayretinde açıklamalar olduğunu ifade etti.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan aday adayı Kerem Fahri Baykalmış, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un söylemlerinin siyaseti bir ideolojik kamplaşmaya çevirme gayretinde açıklamalar olduğunu ifade etti. İlçede AK Parti muhalefetinin geniş kitlelerde yankı bularak destek gördüğünü ve bundan CHP'lilerin rahatsız olduğunu dile getiren Baykalmış, Belediye Başkanı Şenol'u sert sözlerle eleştirdi.

Baykalmış, "AK Parti'nin Gaziemir'deki muhalefeti birilerini rahatsız etmiş olacak ki CHP'li İlçe Başkanı Sayın Tekin ve Belediye Başkanı Şenol basın toplantısı düzenliyor. Bu basın toplantısının maksadının farkındayız. Sayın Şenol, 5 yıl önce söz verdiği ve henüz yerine getiremediği birçok vaadinin üstünü örtmek, bununla birlikte Gaziemir'e yeniden aday olabilmek için siyaseti adeta bir ideolojik kamplaşmaya çevirme gayretindedir. Ancak Gaziemir halkı bu oyuna gelmeyecektir. Gaziemir'de yönetime geldiği anda belediye başkan yardımcılarının görevine son veren, 3 CHP'li belediye meclis üyesinin partisinden istifa ettiği, devlet büyüklerine küfretmekte bir sorun görmeyerek terbiye sınırlarını zorlayan bir başkanın halen o koltukta hangi yüzle oturduğunu anlamak gerçekten çok güç" diye konuştu.

KAVGADAN TARAF OLMAYACAĞIZ

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un, seçim öncesi birçok proje vaat ettiğini ancak bu vaatlerin yerine getirilemediğini söyleyen Baykalmış, "Günü kurtaracak sosyal projelerle belediyenin gelirlerini adeta çarçur eden Sayın Şenol, hukukun gerektirdiği şekilde hareket eden insanları suçlayarak eksiklerini kapatmaya çalışmaktadır. Yerine getiremediği Abdullah Arda Meydan Projesi, mahallelerdeki ihtiyaçların karşılanamaması, Sarnıçlılara verilen sözlerin tutulmaması, rekreasyon alanının yapılamamasının yarattığı başarısızlık psikoloji ile Sayın Şenol, ideolojik mesajlar vererek Ankara'nın gözüne girme derdine düşmüştür. Ancak Gaziemir halkı, CHP'nin iş bilmezliğini örtmek için hedef şaşırtma hamlelerine pirim vermeyecektir. İçlerindeki kavganın tarafı olmayacaktır" dedi.

Baykalmış sözlerini şu ifadelerle sürdürdü;

"AK Parti ayrım gözetmeksizin, bütünleştirici bir hizmet siyaseti etme gayretinde olan bir partidir. Gaziemir'de de ilçenin geleceğini, kaderini belirlemek için yerel seçimlerde 12 aday adayı ile birlik ve beraberlik içinde yola çıkmıştır. Gaziemir'in geleceği için el ele vererek, seçim hazırlıklarını ciddiyetle sürdürmekteyiz. AK Parti Gaziemir olarak hayalimiz, trafik ve otopark sorunu çözülmüş, her mahallenin hizmetten eşit pay aldığı, rekreasyon alanlarının yapıldığı, derelerinin ıslah edildiği, yolların dere olmadığı, kentsel dönüşüm sorununu çözmüş, halkla iç içe, şeffaf, sağlıklı bir yönetim anlayışı oluşturmaktır. Umut ettiğimiz bu geleceği Gaziemirlilerle el ele vererek, dostluk ve kardeşlik duyguları ile inşa edeceğiz. AK Parti gücünü yalnızca milletten alan ve yine millete hizmet etmeyi görev bilmiş bir siyasi oluşumdur. Sonuç ne olursa olsun, bizler halkımızın takdiri karşısında saygı ile eğilir, ideolojinin ve kavganın tarafı olmayız."

SOSYETE PAZARI RANTI

Baykalmış ayrıca, Gaziemir'de kurulan sosyete pazarıyla ilgili de Gaziemir Belediyesi'ne eleştiriler yöneltti. Baykalmış, "Sosyete pazarını belediyeye devrederken kimler neler aldı, neler verdi? Pazarın etrafını çizip, engellilere düşük bedelle verdiklerini söylemişlerdi. Kimmiş bu engelliler? Zabıta neden tutanak tutup bu tezgahları iptal etti? Kamuoyu bu konuda açıklamalar beklemektedir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Şenol Umut Tekin Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title