Haberler

Ak Partili Adaylar, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

AK Parti’de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ederken, AK Parti Malatya Milletvekili adayları ilçe ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle toplantılarını da ihmal etmiyor.

AK Parti'de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ederken, AK Parti Malatya Milletvekili adayları ilçe ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle toplantılarını da ihmal etmiyor. AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, İnönü Mahallesi'nde düzenlenen ortak toplantıya katıldı.

İnönü Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği mahalle toplantısı, 6-0 sloganları eşliğinde gerçekleştirildi. Mahalle toplantısının açış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bir buçuk yıl içerisinde 3 seçim gerçekleştirmek her ülkeye nasip olmaz. 7 Haziran seçimleri ise seçimlerin en önemlisi ve Türkiye'nin dönüm noktası. 7 Haziran seçimleriyle birlikte yeni Türkiye'nin yönü çizilecek, kaderi değişecek" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da mahalle toplantısında bir konuşma yaptı. CHP'nin Malatya'daki en büyük eserinin Valilik binası önündeki İnönü heykeli ve Meclis'e başörtüsüyle girmek isteyen milletvekiline "Bu hadsizi dışarı atın" sesleri olduğunu kaydeden Bayram Taşkın, "Kemal Derviş'i yurt dışına gönderip parayla dönmesi talimatı veren ve emeklinin maaşını ödemeye çalışan zihniyet de eski Türkiye'nin ve CHP'nin zihniyetidir. Başörtülü bacılarımızı okula almayıp polise coplattıran, ikna odaları açan, psikolojik baskı uygulamaları da CHP'nin eserleridir. O eski Türkiye'den 7 Haziran günü hesap soracağız" ifadelerini kullandı.

TÜFENKCİ: "MHP, HDP'YE OY TOPLUYOR"

İnönü Mahallesi'nde düzenlenen ortak toplantıda söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, "Birileri çıkmış bir şeylerin hesabını yapıyor. Türkiye koalisyonlarla yönetilsin, HDP barajı aşsın düşüncesindeler. CHP'si, MHP'si, HDP'si, paraleli hepsi bir araya gelmiş. Amaçları Recep Tayyip Erdoğan gitsin, AK Parti bitsin. MHP'liler çıkıp HDP'ye oy toplama noktasına gelmiş. Bunu seçimden sonra koalisyon kurma hayalleri için yapıyorlar. Ancak başarılı olmayacaklar. 7 Haziran'da millet onlara gereken dersi verecek" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title