Haberler

Ak Partili Aday Adayı Oğurlu Ulaşılabilir Olacağının Sözünü Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili aday adayı Doç Dr. Mustafa Oğurlu, ilçe teşkilatlarını ziyaretini sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili aday adayı Doç Dr. Mustafa Oğurlu, ilçe teşkilatlarını ziyaretini sürdürüyor.

Ziyaretler sırasında hastane başhekimliği sırasında vatandaşlar tarafından ulaşılabilir bir kimse olduğu hatırlatılan Oğurlu, "Başhekimlik dönemimizde mesai kavramımız yoktu, şimdi de olmayacak, her zaman ulaşılabilir olacağım bu bizim için çok önemli" dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Doç Dr. Mustafa Oğurlu, milletvekili aday adaylığı süreci kapsamında ilçe teşkilatlarına eşi Öğretim Üyesi Nesrin Oğurlu ile sürdürüyor.

Germencik, Kuşadası ve Söke ilçe teşkilatlarına ziyaret eden Mustafa Oğurlu, konuşmalarında teşkilatçılığın öneminden bahsetti ve teşkilatlara gösterilen ilgi dolayısıyla ve tüm teşkilat mensuplarına ve özellikle Germencik İlçe Teşkilatına özeverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti,

Kuşadası ilçe teşkilatı ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Ali Kara, bugüne kadar çok sayıda aday adayı ağırladıklarını fakat Mustafa Oğurlu'nun ziyaretlere eşiyle gelen tek aday adayı olduğunu hatırlatıp kendisine ve eşine teşekkür etmesi üzerine Mustafa Oğurlu, "Bu davada her zaman yanımda olan eşime teşekkür ediyorum, Birlik ve beraberlik, sevgi önce ailede başlar. Eşime burada sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Kuşadası ilçe teşkilatı kadın kolları üyesi Müberra Gök, isimli bir bayan ise söz alarak, "Sayın Hocama bende teşekkür etmek istiyorum, Hastanede bulunduğu sürece gece gündüz demeden,aradık, her an ulaşabildik. Bu güne kadar bizden her türlü desteğini esirgemedi. Ben de buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Teveccühlerinden dolayı Müberra Gök'e teşekkür eden Doç Dr. Oğurlu, "Bizler hipokrat yemini ile, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın insanlığa faydalı olacağımıza söz verdik ve fedakarlıklar yapmak için bu mesleği seçtik. Şimdi de sizlere aynı yemine sadık kalarak vekil olarak hizmet etmek için buradayız. Hastanede mesai kavramımız yoktu, şimdi de olmayacak. Her zaman ulaşılabilir olacağım. Bu bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Kuşadası ziyaretinin ardından Söke ilçe teşkilatına ziyaret eden Mustafa Oğurlu, Söke'de karşılaştıkları AK Parti'nin diğer milletvekili aday adayı Mustafa Savaş ile tokalaşıp bir birlerine başarılar dilediler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Oğurlu Ak Parti Kuşadası Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title