Haberler

Ak Partiden Zeybekli Teşekkür

1 Kasım seçimlerinde oy oranını ve milletvekili sayısını Aydın’da da artıran AK Parti teşekkür zyaretlerine devam ediyor.

1 Kasım seçimlerinde oy oranını ve milletvekili sayısını Aydın'da da artıran AK Parti teşekkür zyaretlerine devam ediyor. Milletvekilleri ve adaylar toplu halde ilçelere ve teşkilatlara gidip teşekkür ettiler. Oldukça keyifli olan AK Partili vekil ve adaylar seçim zaferini zeybek oynayarak kutladılar.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Yavuz, Mustafa Savaş, İl Başkanı Ömer Özmenve milletvekili adaylarından Hakan çağlar Erürker teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Hafta sonu AK Partinin kaleleri Köşk, Yenipazar ve Bozdoğan'da partililerle bir araya gelen milletvekilleri parti yönetcileri ve milletvekili adayları verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.

Ziyaret ettikleri ilçe ve parti teşkilatlarında yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan ve oldukça ilgi gören Vekiller ve partililer başarıyı partililerle birlikte zeybek oynayarak kutladılar.

AK Partinin Aydın'da yaklaşık yüzde 60 oy oranı ile en fazla oy aldığı ilçe olarak kayıtlara geçen Köşk İlçesinin Belediye başkanı Rıfat Kadri Kılınç, tüm vatandaşlara teşekkür ederek ilçeye hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti. Kılınç, "Mesele, AK Parti meselesinin daha da ötesinde bir boyuttu. Bunu kavrayan bütün hemşehrlerime teşekkür ediyorum. Meselenin ülke meselesi olduğunu düşünen ve ülkenin omurgası haline gelen AK Parti'ye destek veren milletimize teşekkür ediyoruz. Siyasi partiler, demokratik kurallar içerisinde ülkeye hizmet amaçlı kurulan en büyük sivil toplum örgütleridir. Hal böyle olunca kim hizmeti daha iyi yapıyorsa, kim hak ediyorsa mutlaka onun yanında yer alınması gerekir. Biz hizmet için yola çıktık. Allah'tan dileğimiz halkımıza en iyi hizmetin ulaşmasına vesile olmak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıfat Kadri Kılınç Mustafa Savaş Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title