Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer: "Biz Ne Söz Vermişsek Yerine Getiririz"

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti, vatandaşına ne söz vermişse yerine getirdiğini belirterek, AK Parti ne aldatan, ne de aldanan olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti, vatandaşına ne söz vermişse yerine getirdiğini belirterek, AK Parti ne aldatan, ne de aldanan olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Grand Ser Otel'de bir basın toplantısı düzenleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yozgat'ın AK Parti iktidarı ile hizmetlere kavuştuğunu belirterek, "Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ülke genelinde olduğu gibi Yozgat'ta AK Parti iktidarı ile hizmetlere kavuşmuştur. Yozgat yıllarca üniversitemi istiyorum diye tabelalar asarken bugün 12 bin öğrencisi olan ve hızlı bir gelişim gösteren üniversitesine AK Parti iktidarı ile ulaşmıştır. Şuan itibariyle üniversite alanında 152 bin metrekare inşaat alanı devam ediyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece Yozgat değil 81 ilin tamamına üniversite yaptı. 2006 yılında kurulan üniversiteler arasında öğrenci sayısı en fazla artan ve yatırımları en fazla olan üniversitelerin başında Yozgat Bozok Üniversitesi geliyor. Bozok Üniversitesi Yozgat merkez dahil olmak üzere bilmin, fennin ışığını dallarıyla kollarıyla yayacaktır" dedi.

500 kişi kapasiteli olan Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulunun kapasitesinin artırımına gidildiğini ve 2015 yılı içerisinde bin kişi olarak eğitim öğretimine başlayacağını ifade eden Milletvekili Başer, "Polis okulumuzda tamamlandığında Yozgat'ın ekonomi ve ticaretine büyük katkı sağlayacaktır. Yine Toprak Mahsulleri Ofisini mevcut yerinde kaldırarak, 40 bin ton kapalı silosu ile Azizlibağları köyü yakınlarına taşıyacağız. Yine Karayolları Şube Şefliğini de kaldırıyoruz ve vali konağını oraya taşıyacağız" diye konuştu.

475 Yataklı kamu özel ortaklığı ile yapılan hastane inşaatının durduğu söylentilerinin gerçeği yansıtmadığına değinen Milletvekili Başer, "Hastanemizin temeli atıldı. Ancak o alanda bulunan Devlet Su İşleri binasının 3 bin metre kare arsası ile birlikte orasına da hastaneye dahil ettik, kamulaştırma ve devir işlemleri sürüyor. Bu yıl içerisinde yine açık ceza evi, Diyanet Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezi ve Spor Vadisi yatırımlarımız devam edecek. Biz Yozgat halkına ne söz vermiş isek onu yerine getiririz" şeklinde konuştu.

Yozgat'ta AK Parti iktidarından önce yaklaşık 50 kilometre bölünmüş yol bulunurken, AK Parti iktidarıyla bu yolun 350 kilometrenin üzerine çıktığını vurgulayan Milletvekili Başer, "Duble yolların standartının yükseltilme çalışmaları geçen yıl başladı ve inşallah bu yıl tamamlanacak. Yine hızlı tren yolu çalışmaları hızla devam ediyor. Havaalanı konusunda da çalışmalarımız hızla sürüyor. Yozgat AK Parti iktidarı ile hizmet almaya başlamıştır bundan sonra da almaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Seçim yoğunluğunun hızla sürdüğünü belirten AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başe, "Seçim yoğunlunun bir sebebi de mahalli seçimlerin ardından cumhuriyet tarihinde bir ilk gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimidir. Cumhurbaşkanımızı Türkiye'de 76 milyon yurt dışında da 5 milyon vatandaşımız oy kullanacak seçecek. Türkiye'de cumhurbaşkanı seçimler hep sancılı olmuştur. Ben inanıyorum ki 2014 mahalli seçimlerin ardından yapacağımız cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye'nin demokrasi yolculuğunda yeni bir çığır açacaktır" dedi.

Seçimler yoluyla AK Parti'yi ve liderini gönderemeyen, uluslar arası organizasyon ve yerli işbirlikçilerinin Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye nasıl isteriz düşüncesiyle 17 aralıkta bir operasyon düzenledi diyen Başer, " Aslında 17 Aralıkta yapılan operasyon, 1960'da Adnan Menderes'e yapılmış bir darbe ise bu da aynı darbedir diye düşünüyoruz. Son operasyonlardan tarafları farklı, konuları farklı, kişilikleri farklı olan ve olaylar ayrı tarihler olmasına rağmen üç tane olay birleştiriliyor adeta Türkiye'de bir yolsuzluk ve rüşvet batağına batmış bir ülke senaryosu çizilmek istendi. Ancak yapılan olayların hukuk çerçevesinde olmadığı özellikle anayasamızda yazılı olan suçların ve cezaların şahsiliği prensibi, masumiyet karinesi, aynı şekilde soruşturmanın gizliliği ve bizzat soruşturmayı yürüten savcılar tarafından ihlal edilmiştir. Halkımız daha önce nasıl AK Parti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmışsa bu operasyonda da sahip çıkmıştır. Bun hem ülke içinde hem de yaptığımız yurt dışı gezilerinde görüyoruz. AK Parti ne aldatan ne de aldanan olmuştur. AK Parti'nin amacı hizmettir. AK Parti sandıkla gelmiştir, gidecekse yine sandıkla gider" şeklinde konuştu.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, partililer ve ilde görev yapan gazeteciler katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer Ak Parti Türkiye Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title