Haberler

AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker: "Kardeş kanının akmaması ve annelerin bir daha ağlamaması açısından 2015 seçimleri çok önemli"

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığınca yerel yönetimler toplantısı düzenlendi.

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Şeker, toplantıdaki konuşmasında, 2015 genel seçimlerinin ülkede sağlanan istikrarın, barışın, huzurun devam etmesi ve 2023 vizyonu açısından önemli olduğunu söyledi.

Önümüzdeki genel seçimlere en iyi şekilde hazırlık yapılması gerektiğini belirten Şeker, teşkilatların çok çalışmasıyla başarının sağlanabileceğini vurguladı.

Parti olarak 2015 seçimlerinde Kırklareli'nden 3 milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini vurgulayan Şeker, şöyle konuştu:

"AK Parti olarak Türkiye'ye karşı büyük bir aşk ve sevgi duyuyoruz. Bizim millete karşı sözümüz var. Anayasa, huzurun ve istikrarın devamı konusunda söz verdik. Ülkemizi seviyoruz ve ülkemize karşı aşkımız var. Hizmet yapmak zorundayız. Vatandaşımız yıllardır hizmet alamıyordu. AK Parti olarak insan haklarının kalıcı, özgür demokrasinin tam anlamıyla oturması açısından bu anayasayı yapmak zorundayız. 2015 seçimleri de bunun son dönemecidir."

Şeker, 2023 hedefleri ve vizyonları olduğunu, dünyada ilk 10 ülke arasında yer almayı amaçladıklarını dile getirdi. Bu hedeflere ulaşabilmelerinin 2015 seçimlerine bağlı olduğunu aktaran Şeker, şunları kaydetti:

"Ülkede sağlanan barışın devam etmesi, kardeş kanının akmaması ve annelerin bir daha ağlamaması açısından 2015 seçimleri çok önemli. Elde dilen kazanımların kaybolmaması açısından anayasa değişikliği açısından önemli. 2015 seçimlerinden, partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar görev alan herkesin çalışmasıyla ve vatandaşlarımızın da desteğiyle başarıyla ayrılacağımıza inanıyorum."

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

İlyas Şeker Kırklareli Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title