Haberler

AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Rize Milletvekili ve Bölge Koordinatör Milletvekili Nusret Bayraktar, "Dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda" dedi.

AK Parti Rize Milletvekili ve Bölge Koordinatör Milletvekili Nusret Bayraktar, "Dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda" dedi.

Bayraktar, Bulancak'ta düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda yurt dışına gidildiğinde, Türk vatandaşıyım diyerek pasaportla hudut kapılarından gelip geçerken kimsenin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yüzüne bakmadığını söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde yurt dışına gittiğinde, Türkiye'yi bilmeyen çok insan olduğunu dile getiren Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye'nin dünyanın 28'inci ekonomisinden 18'inci ekonomisine yükselmesinde, Avrupa'da istikrarsızlık ve ekonomik krize rağmen ekonomisin dim dik ayakta tutabilen, bütçeyi iyi yönlendirebilen ve halkıyla bütünleşebilen, terör belasına rağmen Ortadoğu'daki hareketliliğe rağmen, bu denli başarısında bizim literatürümüzde tılsımlı el, onlar da da diyorlar ki sihirli bir el vardır. Bu sihirli elin sahibi sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorlar."

AK Parti Erzurum Milletvekili ve Giresun İl Koordinatör Milletvekili Muhyettin Aksak ise AK Parti'nin Giresun Belediyesi'ni koordinatörlük dönemlerinde mutlaka kazanması gerektiğini belirterek, "Kendimizi buna göre endekslenmemiz lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu mutlaka kazanmamız lazım. Bunun ötesi yoktur, hiçbir mazereti yoktur" diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, ilçe belediye başkanları, il teşkilatı üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Muhabir: Sinan Yıldız - Gültekin Yetgin

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Bulancak Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title