Haberler

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak Açıklaması

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Yalova'da birinci parti olamazsak ben sorumluluğu üzerime almasını bilirim. Birinci parti olmazsak biz yönetim olarak istifa ederiz" dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Yalova'da birinci parti olamazsak ben sorumluluğu üzerime almasını bilirim. Birinci parti olmazsak biz yönetim olarak istifa ederiz" dedi.

Öztabak, Merkez İlçe Konferans Salonu'nda bir basın toplantısı düzenledi. CHP Yalova Milletvekili ve adayı Muharrem İnce'nin kentte birinci parti oldukları yöndeki açıklamalarını da değerlendiren Öztabak, "Ana Muhalefet Partisi adayının ulusal kanallara çıkıp; 'Yalova'da birinci partiyiz' demesinin; hakikatle ilişkisini sizlerin ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Gerek kamuoyu yoklamaları ve gerekse milletimizdeki coşku AK Parti'nin bir kez daha tek başına iktidar olacağını açıkça göstermektedir. AK Parti dışındaki partilerin tek derdi; 2011'deki oy oranlarını koruyup; koltuklarını sağlama almaktan ibarettir" diye konuştu.

Öztabak, Yalova'da birinci parti çıkacaklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bizim genel başkanımız dışında hiçbiri 'biz birinci parti olamazsak görevi bırakırız' diyememektedir. İnşallah 7 Haziran'da kimin birinci parti olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bu vesileyle ifade etmek isterim ki biz Yalova'da birinci parti olamazsak; ben sorumluluğu üzerime almasını bilirim. Birinci parti olmazsak biz yönetim olarak istifa ederiz. AK Parti dışında hiçbir parti; ne Türkiye'de ne de Yalova'da böyle bir şey söyleyemez. Hatta üzülerek ifade ediyorum; CHP de MHP de umudunu HDP'nin barajı aşmasına bağlamışlar ve koalisyon hayalleri kurmaktadırlar. Milletimiz 7 Haziran'da emin olun hepsinin heveslerini kursaklarında bırakacaktır."

Toplantıda Yalova milletvekili adayları Fikri Demirel, Mehmet Demirhan, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Muharrem İnce Ak Parti Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title