Haberler

AK Parti ve MHP Milletvekili Adayları Nikahta Buluştu

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Faruk Çaturoğlu ve Akın Kaymak, MHP Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan ve Yavuz Erkmen, Serpil Demir ile Yalçın Kasapoğlu’nun nikah töreninde bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Faruk Çaturoğlu ve Akın Kaymak, MHP Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan ve Yavuz Erkmen, Serpil Demir ile Yalçın Kasapoğlu'nun nikah töreninde bir araya geldi.

Kdz. Ereğli ilçesinde yerel gazete sahibi Yalçın Kasapoğlu ile gazeteci Serpil Demir'in nikah törenleri yapıldı. Evliliğe adım atan çiftin nikahını Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal kıyarken şahitliklerini ise AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Faruk Çaturoğlu, Akın Kaymak, MHP Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan ve Yavuz Erkmen yaptı.

Nikah töreninde Serpil ve Yalçın Kasapoğlu çiftini tebrik eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Çaturoğlu konuşmasında "Yaşamlarını birleştiren çiftlerin, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, evlenme cüzdanını gelin Serpil Kasapoğlu'na teslim etti. Nikah törenine AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'da katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Çaturoğlu Akın Kaymak Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title