Haberler

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Altay Açıklaması

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, yeni emniyet müdürlüğü binasının ihale sürecinde olduğunu söyledi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, yeni emniyet müdürlüğü binasının ihale sürecinde olduğunu söyledi.

Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezindeki emniyet müdürlüğü binasının ihtiyaçlara cevap vermediğini belirterek İzmir- Ankara karayolu yeni devlet hastanesi ve yeni adliye yakınlarındaki yaklaşık 41 bin metre karelik alanda emniyet müdürlüğü için yeni bir bina yapılacağını söyledi.

Projenin kısa sürede hayata geçePolceğini kaydeden Altay, üç katlı olarak inşa edilecek yeni emniyet müdürlüğü hizmet binasının ihale aşamasına gelindiğini ifade etti.

Projenin önemine değinen Altay, "Kent merkezinde kamu binalarının oluşturduğu sıkışıklığı yeni, modern binalar yaparak çözüyor. İlk olarak kentimize yakışan bir devlet hastanesi binası yaptık. Ardından adliye binasını tamamladık. Emniyet müdürlüğü binasının tamamlanmasıyla kent merkezinde önemli bir rahatlama yaşanacak. İlimizdeki kamu binalarının büyük bölümü hükumetimiz döneminde yenilendi" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Altay Ak Parti İzmir Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title