Haberler

AK Parti Trabzon Kadın Kollarından Birlik ve Beraberlik Programı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından “Alnımızın AK’ıyla 14 yıl” adlı birlik ve beraberlik programı düzenlendi.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından "Alnımızın AK'ıyla 14 yıl" adlı birlik ve beraberlik programı düzenlendi.

Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Merkez İlçe Kurucu Başkanı Mustafa Yanmış, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, "Önce yüreklerde kurulan bir iradenin yürekli kadınları sahiplendi mücadelemizi. Ak terbiyelerle gelen ak prensiplerin öncüleriydi onlar. Tertemiz teknede temiz ellerle mayalanan bu yapılanmanın havasını soludu köydeki ninem, tarladaki annem ve kara tahta başındaki ben. Siyaset denilen senfoniden böyle nağmeler de duyulurmuş meğer. Meğer bizleri bilirmiş ikbalden ziyade hizmete talip olabilenler" dedi.

BÜYÜK BİR MUTLULUK VE GURURLA 14 YILDIR MİLLETİMİZE HİZMET EDEN BİR KERVANIN MENSUPLARIYIZ

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, "Büyük bir mutluluk ve gururla 14 yıldır milletimize hizmet eden bir kervanın mensuplarıyız. Bu güzel buluşmayı tertipleyen Başkanımız Ayvazoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. AK Partimiz kurulmadan öncede kadınlarımız siyasetle uğraşıyordu. O zaman onlar için 'Hanımlar bu davanın görünmez kahramanlarıdır' diyorduk artık kadınlarımız AK Parti'nin görünen kahramanları haline geldi" şeklinde konuştu.

İNSANLARIMIZLA İLETİŞİMDE BİRİNCİL OLAN SİZLERSİNİZ

Başkan Genç'in ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Sizlerin emeğini hepimiz biliyoruz, yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Seçimlerde, sosyal etkinliklerde ve insanlarımızla kucaklaşmada birincil olan sizlersiniz. İnsanla iletişimi bizlerden çok daha iyi yapan sizlersiniz. 'Cennet anaların ayakları altındadır' anlayışının siyasi anlamda kuruluşu AK Parti'dir. Siz hanım kardeşlerimize bu anlayış doğrultusunda gereken değeri veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu hareketin kadınlar olmadan yürümeyeceğini en iyi yaşayan ve yaşatan Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

MİLLETİMİZ YÜZDE 41 OY ORANINI BİZLERE VEREREK YİNE BİRİNCİ PARTİ YAPTI BİZLERİ

Programda son olarak konuşma yapan İl Başkanı Revi, "Milletimiz yüzde 41 oy oranını bizlere vererek yine birinci parti yaptı bizleri. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz, bu birlik beraberliğimize dair yalan yazan ve yayanlar gelsinler burayı görsünler. Milletin gönlünde taht kuran AK Partimizi, o tahttan indirmeye çalışıyorlar fakat indiremeyecekler. Biz yeter ki birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürelim. Hüsnü niyetle ve bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz." dedi.

ONLAR BİZİM DEĞİL BİZ ONLARIN EMRİNDEYİZ

Teşkilatın başı olarak üzerindeki sorumluluğunun farkında olduğunu hatırlatan Başkan Revi, "Partimizin kurucuları bizim başımızın üzerinde yerleri vardır. Bu parti çok zor şartlar altında kuruldu, biz bunun bilincindeyiz. Biz teşkilat mensuplarımızın emrindeyiz onlar bizim değil biz onların emrindeyiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Kadın Kolları eski Başkanlarına İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu ve Trabzon Milletvekili Köseoğlu tarafından plaket takdim edildi. İlçe Kadın Kolları Başkanlarına ve çalışma performansına göre ilk üçe giren İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarına da İl Kadın Kolları Başkanlığının hazırladığı hediyeler verildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ayşe Sula Köseoğlu Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title