Haberler

AK Parti Teşkilatları İl Danışma Meclisi Toplantısında

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, "Önemli süreçlere şahitlik yapıyoruz. AK Parti de çalışmalarımız hiç hız kaybetmeden aynı hızla devam edecek. Teşkilatlarımız hiç ara vermeden yaklaşan süreçteki genel seçimlerin hazırlıklarını da sürdürüyor. Bizler her ortam da ve her platformda çalışmalarımızı yapıyoruz. Yoğun bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. AK Parti kongresinde 6 delege ile Kırşehir'i temsil ettik. Allah'a şükür ki görevi alanın da verenin de onuruna şahitlik yaptık. Biz yeni Cumhurbaşkanımız Ahmet Davutoğlu'nun da teşkilat olarak daima arkasında olacağız. Bu süreçte Türkiye için çok umutlandık. Bilinsin ki Türkiye'nin gündemi halkın gündemi ile eşdeğerdir. Asla ikisi arasında kopukluk söz konusu değildir" dedi.

İl Danışma Meclisi Toplantısı'na, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, merkez ilçe başkanı ve ilçe başkanları katıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

SALİH ÇETİNKAYA Kırşehir Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title