Haberler

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Ersoy Açıklaması

"AK Parti'ye oy vermeyenler vebal altında kalacaklar" dedi.

AK Parti Sinop milletvekili adayı Mehmet Ersoy,

"AK Parti'ye oy vermeyenler vebal altında kalacaklar" dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Mehmet Ersoy ve İbrahim Felek, seçim çalışmaları kapsamında basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın toplantısında konuşan Ersoy 12 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye oy vermeyenlerin vebal altında kalacaklarını öne sürdü. "AK Parti'ye oy vermeyenler vebal altında kalacaklar" sözüyle ne demek istediğini izah eden Ersoy şöyle devam etti:

"Bu sözle kastım şu. Genel düşüncelerle, bir takım kırgınlıklarla daha güçlü bir demokrasi ve daha sivil bir anayasa özlemimiz bu kadar ileri noktalara gitmişken, 28 Şubatlara, 27 Nisanlara, Balyozu ve Ergenekonu ile karşı dik duruşu ile mücadelesini sürdüren bir iktidara oy vermemek bir vebaldir. 12 Haziran sadece Sinop'un milletvekili seçimi değil aynı zamanda Türkiye başbakan seçecek. Türkiye 2023'lerin, çocuklarının ve torunlarının başbakanını seçecek. Türk milleti karar versin. Bir tarafta Başbakanlığa oynayan Recep Tayyip Erdoğan var, bir tarafta da Kemal kılıçtaroğlu var. Küçük bir takım düşünceler ile, yerel kaygılar ile hatır gönül için memleketin geleceğine ipotek koymaya kalkışmayalım. Ülkemizin geleceği için Recep Tayyip Erdoğan ile yolumuza devam edelim. "

Gazetecilerin, bakanlık görevi beklentisi içinde olup olmadığı sorusu üzerine ise Ersoy, "Bakanlık beklentisi içinde değilim. Sayın Genel Başkanımız nasıl takdir ederse öyle olur. Böyle bir görev verlirse yerine getirmeye hazırım. Fakat partimiz içinde bu görevlere layık, kendini yetiştirmiş bir çok siyasetçilerin olduğunu da unutmayalım" dedi.

2. sıra adayı İbrahim Felek ise Sinop'tan 2 AK Partili vekilin Ankara'ya gitmesi gerektiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Sinop halkının bana güveneceğini düşünüyorum. Bugüne kadar hangi partilere oy vermişlerse, 12 Haziranda, Sinop'a yapılan yatırımlar göz alarak AK Parti'ye oy vererek Ankara'ya 2 vekil göndermesi gerektiğini düşünüyorum. Belediye Bakanlığım döneminden benim nasıl çalıştığımı tanıyanlar bilir. Projeler ile çalışmayı seven bir insanım. Kendime güvenerek yola çıktım. Sinop'tan AK Partinin 2 vekil göndermesi, Sinop'un yararına olacaktır. "

- SİNOP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title