Haberler

AK Parti Serik mitingi - Başmüzakereci Çavuşoğlu -

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Milliyetçilik, sloganla değil, milletine, devletine hizmet etmekle olur" dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Milliyetçilik, sloganla değil, milletine, devletine hizmet etmekle olur" dedi.

Çavuşoğlu, AK Parti Serik İlçe Teşkilatınca Çınaraltı Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Serik için sandıktan Ramazan Çalık, Antalya için Menderes Türel isminin çıkacağını belirterek, o zaman Antalya'nın en ücra köşesine en iyi hizmetin gideceğini söyledi.

Milliyetçiliğin sloganla olmadığını, milletine, devletine hizmet etmekle olduğunu, Göktürk abidelerinin yerini bilmek ve anıtlarını yapmakla olacağını belirten Çavuşoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bunları yaptığını kaydetti.

Ses kayıtlarına değinen Çavuşoğlu, "Türkiye üzerinde oynanan oyunları görüyor musunuz? Bu oyunları bozacak mıyız? Ülkenin uluslararası güvenliğini bile bir yerlere peşkeş çekmeye çalışan hainlere gereken dersi verecek miyiz?" diye sordu.

30 Mart'ta bu oyunları yapan "hainlerin" hesap vereceğini dile getiren Çavuşoğlu, milletin ve devletin sahipsiz olmadığını, devletin sahibinin millet olduğunu kaydetti.

Serik'in kimseye boyun eğmeyeceğini belirten Çavuşoğlu, Seriklilere, "30 Mart'ta bugüne kadar Serik'i 30-40 yıl geri götürenleri değiştirecek miyiz? 30 Mart'ta Serik'te sandıktan kim çıkacak?" diye sordu.

Vatandaşların cevapları üzerine Çavuşoğlu, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ile Serik Belediye Başkan adayı Ramazan Çalık'a dönerek, "Siz gidin yatın beyler, bu iş bitmiştir" dedi.

Çavuşoğlu, pazar günü sandıklara sahip çıkılmasını istedi.

- Menderes Türel'in konuşması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ise mutlu sona sadece bir gün kaldığını belirterek, "Biz ne diyoruz 'İşimiz hizmet, gücümüz millet' diyoruz, şimdi de 'Daima hizmet, daima millet' diyoruz" diye konuştu.

Koltuk ve makam peşinde olmadıklarını belirten Türel, Antalya'ya, Serik'e hizmet etmek için yeniden aday olduğunu kaydetti.

Bu seçimde projelerin yarışmasını istediklerini ancak muhalefetin projeleri küçümsediğini, iftiralarla, mazeretlerle siyaset yaptığını öne süren Türel, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, 'Ben projeyle ilgilenmem, projeyle uğraşmam, bu millet de projelerden anlamaz' diyor. Milleti nasıl küçük görüyor. Bunlar zaten hayatları boyunca millete efendilik yapmışlar, Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları bu millete hizmetkar olmuş, biz de hizmetkarı olmaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

Türel, 30 Mart'ta milleti küçük görenlere gereken cevabın verileceğini kaydetti. Akaydın'ın kendisi hakkında İspanya'da villası olduğunu iddia ettiğini belirten Türel, "Öyle desteksiz atıyor ki şu villayı bulsun, çıkartsın, o villayı kendisine hediye edeceğim" dedi.

Türel, Akaydın'ı iddialarını ispatlamaya çağırdı.

Akaydın'ın kendisini hakkında, "Türel, kimin çocuğu" dediğini de ifade eden Türel, buna güzel bir cevabının olduğunu ancak terbiyesinin müsaade etmeyeceğini, en güzel cevabın 30 Mart'ta verileceğini dile getirdi.

AK Parti'nin Serik Belediye Başkan adayı Ramazan Çalık da ilçeye yapmayı planladığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Mitinge, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak da katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Egemen Bağış Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title