Haberler

AK Parti Seçimler Öncesi Gömü'ye Çıkarma Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün öncülüğündeki AK Parti heyeti, 1 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesini ziyaret ettiler.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün öncülüğündeki AK Parti heyeti, 1 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesini ziyaret ettiler.

Ziyarette seçim bürosunda bir konuşma yapan Ürün, Gömü'de yapılacak seçimlerin AK Parti için çok önemli olduğunu belirterek, "İnşallah 1 Haziran 2014 tarihinde Gömü'de yaşayan vatandaşlarımız bir kez daha AK belediyecilik diyecektir. Adayımız Hakkı Tekin beye güvenimiz tamdır. Tüm teşkilatımızla Hakkı Başkanımıza destek veriyoruz' dedi.

Gömü'nün başta Belçika olmak üzere pek çok yerde tanındığını ifade eden Ürün, hizmete devam için AK Parti'nin bir kez daha Gömü'de belediyeyi kazanması gerektiğini söyledi. Ürün, 'Gömü'deki seçmenin tıpkı AK Parti teşkilatı gibi Hakkı Tekin Bey'e destek vereceğini düşüyorum. 1 Haziran'dan itibaren Gömü'de AK belediyecilik anlayışı devam edecektir" dedi.

Gerçekleşen ziyarete AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve partililerde katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Ürün Ak Parti Gömü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title