Haberler

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş Açıklaması

AK Parti Yalova il danışma kurulu toplantısında konuşan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, "İnanıyorum ki AK Partiye oy vermeyenler bugün pişmandırlar" dedi.

AK Parti Yalova il danışma kurulu toplantısında konuşan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, "İnanıyorum ki AK Partiye oy vermeyenler bugün pişmandırlar" dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, 1 Haziran Yalova Belediye Başkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Oylarını bin 780 oranında arttırmalarına rağmen Yalova'da seçimleri alamadıklarını belirten Ataş, "Ben Başbakanımıza müjde götürmeyi çok arzu etmiştim. Gerçekten o akşam kötü bir gece yaşadım ve bir an önce Yalova'dan ayrılmak istedim. 2-3 gün de kendime gelemedim. Böyle bir sonucu Yalova, teşkilatımız, bizler hak etmemiştik. İnanıyorum ki oy vermeyenler de pişman oldular. Bugünden pişman olmaya başladılar. 5 yıl geçtikten sonra yanlış yaptıklarını anlayacaklar. İnşallah bunun rövanşını 5 yıl sonra alacağız. Ama ben o kadar sabredemiyorum. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ben çıtayı yüzde 60 olarak koyuyorum. Ben Yalova'da yüzde 60 oy alacağımıza inanıyorum. Seçimlerde o, şu sebep gösteren arkadaşlarımıza şimdi yüzde 60 oy almaya davet ediyorum. Hiçbir sebep yok bu seçimde. Belediyedeki memurlardan tut da, il yönetiminde şu oldu, bu oldu. Böyle sebeplerin hepsi ortadan kalktı. Gerekçesiz bir seçim. Yüzde 60 Yalova'da oy alındığını herkese gösterelim" diye konuştu.

Başkan Ataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkan Erdoğan'ın belediye başkanı olduğu 1994 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin program sorumluluğunu da ben yaptım. 2003'te Siirt'ten milletvekili olduğu seçimi de ben yönettim. Geçen Genel Başkanımız talimat verdi. 'Ankara'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerini siz yöneteceksiniz' dedi. Rabbim nasip eder ve Başbakanımız aday olursa bu kez bu seçimini de yönetmiş olacağım".

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, "1 Haziran seçimlerinde bir mağlubiyet yaşamış olduk. Ancak AK Parti teşkilatları için sadece bir duraktı. Önümüzde hedefler var. Önümüzde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri duruyor. Bunda başarıya ulaşacağız" dedi.

Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise, "10 Ağustos'ta sandıktan daha da güçlenerek çıkacaklarını söyledi. Yalova'da en iyi sonucu almak için mücadele vereceğiz. Bölgemizdeki en başarılı il olması için Yalova'mızın başarısı için çalışacağız" ifadesini kullandı.

Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım da Yalova'nın 10 Ağustos seçimine hazır olduğu söyledi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ataş İstanbul Ak Parti Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title