Haberler

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale'deki törene ilişkin, "Bu tören, Türkiye'nin geldiği noktayı gösteriyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale'deki törene ilişkin, "Bu tören, Türkiye'nin geldiği noktayı gösteriyor. Dünya ülkelerinin yarısı Çanakkale'deydi, birlik, beraberlik mesajları verildi. Güçlü Türkiye, dünyada söz sahibi olan Türkiye. Artık yönetilen Türkiye değil, dünyanın yönetiminde söz sahibi olan Türkiye. Bunları hep birlikte başardık" dedi.

Çavuşoğlu, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın Konyaaltı Caddesi'ndeki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa destekleri için teşekkür etti. 14 yıllık iktidarlık dönemlerinde halkın desteğini her zaman yanlarında gördüklerini vurgulayan Çavuşoğlu, Türkiye'nin, Antalya'nın çok güçlü, yarınların ise umut dolu olduğunu söyledi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale'de düzenlenen töreni hatırlatan Çavuşoğlu, "Bu tören, Türkiye'nin geldiği noktayı gösteriyor. Dünya ülkelerinin yarısı Çanakkale'deydi, birlik, beraberlik mesajları verildi. Güçlü Türkiye, dünyada söz sahibi olan Türkiye. Artık yönetilen Türkiye değil, dünyanın yönetiminde söz sahibi olan Türkiye. Bunları hep birlikte başardık" diye konuştu.

Borcu olan bir ülkenin, Türkiye'nin, bugünkü hale gelemeyeceğine işaret eden Bakan Çavuşoğlu, 77 milyon insanın birbiriyle kenetlenerek başarılı projelere imza atıldığını vurguladı.

Daha güçlü bir Türkiye için daha yapılacak çok çalışmanın olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Ülkemize hizmet borcumuz var, bu ülkeyi hak ettiği seviyeye ulaştırmamız lazım" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, dünyadaki mazlumların da Türkiye'nin güçlü olmasına ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Antalya'da bir yıldır görevde olan Menderes Türel sayesinde kentin şantiyeye döndüğünü, hizmetlerin akmaya başladığını söyleyen Çavuşoğlu, Lütfi Elvan kaptanlığındaki Antalya milletvekillerinin Antalya'ya önemli hizmetler kazandıracağını vurguladı.

Milletvekillerini tanıtan Çavuşoğlu, kadınlara önem verdiklerini ve listenin önemli yerlerinde kadın adaylarının bulunduğunu kaydetti. Çavuşoğlu, "Onlar kadınları istismar eder ama biz kadınlarımıza güveniyoruz, onlarla omuz omuza yürüyoruz" diye konuştu.

"Halkın desteği ile projelerimizi gerçekleştiriyoruz"

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan da yola çıkarken halkın hizmetkarı olacaklarının sözünü verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Bu ülkede vesayeti kaldıracaklarının sözünü verdiklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini anlatan Elvan, Türkiye'de milli iradeyi hakim kıldıklarını kaydetti.

Halkın desteği ile Türkiye'de önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Elvan, şöyle konuştu:

"Bir taraftan ekonomik istikrarı sağladık, diğer taraftan Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çevirdik. Mega projeleri tamamladık. 3. köprü, körfez, bölünmüş yollar, otobanlar, 3. havalimanı, bunları yapmaya başladık. Dışarıdakiler dediler ki 'Bu hükümet bunları yapamaz.' İçerideki işbirlikçileri de yine aynı şeyi söylediler ama bizler geceli, gündüzlü çalıştık, sizlerin desteği ile projelerimizi hayata geçirdik."

Elvan, Antalya'ya yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi.

Açılışa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu Çanakkale Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title