Haberler

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda Temayül Yoklaması

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, 7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimleri için temayül yoklaması yaptı. Geniş katılım ile gerçekleştirilen temayül yoklamasında 'Kadına Şiddete Hayır' kampanyası için imza toplandı.

AK Parti Sakarya'da, 7 Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimleri için başvuran 73 aday adayı için sabah saatlerinde Serdivan Spor Salonunda temayül yoklaması yapıldı. Tokat Milletvekili Zayit Aslan'ın başkanlık ettiği temayül yoklamasında, aday adayları partililerle sohbet ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Sakarya İl Yönetimi, eski başkanlar, Kadın Kolları, Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Heyeti, Gençlik Kolları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimleri, kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimleri ile mahalle başkanları spor salonunda kurulan 17 sandıkta 7 adayın ismini işaretleyerek oy kullandı.

Öte yandan AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan 'Kadına Yönelik Şiddete Hayır' kampanyasında belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer kurulan platformda imza attı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Serdivan Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title