Haberler

AK Parti Ordu Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Ordu milletvekili seçilen İdris Naim Şahin, Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener ve Harun Çakır mazbatalarını aldı.

Ordu Adliyesine gelerek, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanlığından alan milletvekillerinden AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, daha sonra yaptığı açıklamada, 5 milletvekili olarak mazbatalarını birlikte almaya karar verdiklerini söyledi.

"Mazbataların anlamı, bu dönem ilimizi parlamentoda coğrafyasıyla, insanıyla temsil etme sorumluluğunu ve yetkisini içeriyor" diyen Şahin,

"İnşallah arkadaşlarımızla hep beraber, ilimizi ve ilimizin güzel insanlarını, başta tüm kurum ve kuruluşlarıyla parlamentoda temsil etmek ve kendilerine faydalı olmak istiyoruz" dedi.

Yeni dönemde parlamentoda Ordu'dan 6 milletvekili olacağına işaret eden Şahin, CHP Ordu milletvekili seçilen ve mazbatasını alan İdris Yıldız'ı arayarak tebrik ettiğini de belirtti.

Şahin, seçim kampanyasında vatandaşlara söz verilen hizmetlerin tek tek yerine getirileceğini sözlerine ekledi.

- ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title