Haberler

AK Parti'nin Temayül Yoklaması

AK Parti Tekirdağ ve Kırklareli il teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Tekirdağ ve Kırklareli il teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için temayül yoklaması yaptı.

Tekirdağ'da, Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen temayülde partililer, Tekirdağ'da aday olarak görmek istediği 6 kişiyi belirlemek üzere sandık başına gitti.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili adaylarının belirlenme sürecinde önemli unsurlardan bir tanesinin gerçekleştiğini belirterek, teşkilatın, 30 aday adayı içerisinden 6 kişiyi seçeceğini söyledi.

Temayül yoklamasında bin 350 partilinin oy kullanacağını ifade eden Akçay, "Teşkilatımızın kanaatini belirlemek için ana kademe ve kademe gençlik kollarımızın yöneticileri başkanları ve mahalle başkanlarımızın katılımıyla bugün aday adaylarımızla ilgili kanaatlerini alıyoruz. Bu aday belirleme sürecinde tabii ki unsurlardan bir tanesi, genel merkezimiz de yapacağı kamuoyu araştırmalarıyla, istişarelerle en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

7 Nisan'a kadar adayların belli olacağını bildiren Akçay, şunları kaydetti:

"Mart ayı içerisinde komisyon çalışmalarımızla mülakatlar gerçekleşecek ve 7 Nisan'a kadar da inşallah sıralamalar adaylar belli olup, neticelendirilip yüksek seçim kuruluna listemiz verilecek. Bugün burada temayüle giren 30 aday adayımız var. Bunlardan bu temayüle katılan üyelerimizden de biz 6 tane tercih yapmalarını istiyoruz. Bu yapacakları tercihlerle genel merkezimizde dökümü yapılacak ve ona göre teşkilatımızın kararı belirtilmiş olacak."

Kırklareli

Kırklareli'nde gerçekleştirilen temayülde partililer, aday olarak görmek istediği 3 kişiyi belirlemek üzere sandık başına gitti.

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, burada yaptığı konuşmada, partililerin 8 milletvekili aday adayı içinden 3 kişiyi belirlemek için oy kullandığını söyledi.

Temayül yoklamasının parti üyelerinin taleplerini öğrenmek amacıyla yapıldığını hatırlatan Çiler, kullanılan oyların genel merkeze gönderileceğini kaydetti.

Yoklamaya yaklaşık yüzde doksan oranında katılım olduğunu ifade eden Çiler, "Temayül yoklaması, önce ilimiz sonra ülkemiz için hayırlı olsun. Burada kullanılan oylar, genel merkezimize gönderilecek. Genel merkezimizde kurulan heyet oyları sayacak ve değerlendirmede bulunacak. Asil aday olacak arkadaşımızın ismi belirlenecek. Aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Ak Parti Tekirdağ Akçay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title