Haberler

AK Parti'nin Erzurum Mitingi

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, dün partisince gerçekleştirilen mitingle ilgili, "Miting, milletimizin huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir" görüşünü bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, dün partisince gerçekleştirilen mitingle ilgili, "Miting, milletimizin huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir" görüşünü bildirdi.

Fatih Yeşilyurt, açıklamasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı mitingi, 1 Kasım sonrasının özeti olarak nitelendirdi.

Aralarında muhalefet partilerin de bulunduğu bazı kesimlerin, AK Parti sayesinde Türkiye'nin kavuştuğu huzur ve istikrar ortamını bozmaya yönelik her türlü yapay yol ve yönteme başvurduğunu ifade eden Yeşilyurt, şunları kaydetti:

"Miting, milletimizin huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir. Erzurumlular, şehrin dört yanından İstasyon Meydanı'na aslında miting için değil, istikrar, huzur, gelişen, kalkınan Türkiye ve Erzurum için koşmuştur. Kadirşinas Erzurumlular, eski karanlık dönemlere yeniden sürüklenmek istenen Türkiye'nin önünde yepyeni bir ak meşale daha yakmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun."

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Yeşilyurt Ak Parti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title