Haberler

AK Parti Mkyk Üyesi Özbakır'dan Terör Saldırısına Kınama

AK Parti MKYK üyesi, Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıyı kınadı.

Ak Parti MKYK üyesi, Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıyı kınadı.

Kayseri'de düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Kenan Döngel'in Zonguldak'taki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan ve cenaze törenine katılan AK Parti MKYK üyesi Özbakır, terör saldırısına tepki gösterdi. Özbakır yaptığı açıklamada, "Çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyor, şerefsiz ve alçak teröristleri ve terör destekçilerini lanetliyorum. Allah'ın izniyle milletçe teröre karşı tek yürek olacak, birlik ve beraberliğimize kasteden alçakların, kalleşlerin hakkından geleceğiz. Acımız büyük. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın terör örgütlerine yönelik başlatmış olduğu milli seferberlik ruhu içerisinde tüm vatandaşlarımızın vatanı ve milleti uğruna birlik ve beraberlik içerisinde teröre karşı dimdik durmasını bekliyoruz. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kanları yerde kalmayacaktır" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbakır Zonguldak AK Parti Kayseri Güncel Haberler

title