Haberler

AK Parti Milletvekilleri Verdiği Sözü Yerine Getirdi

AK Parti Kayseri milletvekilleri ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Bünyanlılara verdiği sözü yerine getirdi.

AK Parti Kayseri milletvekilleri ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Bünyanlılara verdiği sözü yerine getirdi.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Bünyan ilçe danışma toplantısına katılan ve ardından da Güllüce beldesini ziyaret eden TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, burada vatandaşlara Bünyan-Güllüce arasındaki 9 km'lik yolun asfaltlanması sözünü vermişti.

Beldeye gittiklerinde MHP'li Güllüce Belediye Başkanı Erdal Koç ve vatandaşlar tarafından burada bir miting havasında, davul zurna ile karşılanmışlardı. Milletvekilleri toplanan kalabalığa hitaben yaptıkları konuşmalarında, tüm ilçe, belde ve köyleri tek tek ziyaret edip, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek yerine getirmeye çalıştıklarını söylemişlerdi. Havaların ısınıp, asfalt mevsiminin gelmesi ile birlikte de Bünyan-Güllüce yolunun asfaltlanacağı sözünü vermişlerdi. Milletvekilleri ve il başkanı verdikleri bu sözü yerine getirerek, yaptıkları görüşmeler sonunda, Bünyan ilçe ve beldeleri için 3 milyon 221 bin TL'lik asfalt ihalesi yapılarak, önceki gün İl Özel İdaresi tarafından Bünyan-Güllüce arasındaki yolda asfalt çalışmaları başladı. Güllüce Belediye Başkanı Erdal Koç'da, asfalt çalışmalarının yapıldığı bölgeye gelip, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçeye, teşekkür ederek, "Allah sizlerden razı olsun, sizlerin sayesinde yolumuz yapılıyor" dedi.

Bünyan ilçesinde, 9 km'lik Güllüce yolu ile birlikte, Malatya-Süksün yolu 6.6 km, Karakaya- Sivas yolu 6.3 km, Karacaören-Sivas arası 4.1 km, Akçatı-Topsöğüt arası 6.8 km, Girveli ve Ağcalı yollarının da asfaltlanacağı belirtildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kayseri Güllüce Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title