Haberler

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Suat Özsoy'dan Teşekkür Mesajı

3 dönemdir Kayseri SMMMO yönetim kurulu başkanlığı yaptığı görevinden istifa ederek Ak Parti Kayseri Milletvekili aday adayı olan Suat Özsoy teşekkür mesajı yayınladı.

3 dönemdir Kayseri SMMMO yönetim kurulu başkanlığı yaptığı görevinden istifa ederek Ak Parti Kayseri Milletvekili aday adayı olan Suat Özsoy teşekkür mesajı yayınladı.

Özsoy mesajda, "Memleketimize hizmet sevdası ile Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı oldum. Bu zaman zarfında şahsımdan ilgisini, sevgisini ve desteğini esirgemeyen başta Kayserili hemşehrilerim olmak üzere, Ak Parti teşkilatlarına ve tüm dost, akraba ve arkadaşlarım ile Kayseri yerel basınına içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu süreç sonunda Ak Parti Genel Merkezinde yapılan değerlendirme neticesinde ilimizden milletvekili adayı olarak gösterilen çok değerli Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Havva Talay Çalış, Halil Ergen, İsmail Tamer, Avşar Aslan ve Aydın Kalkan'a da aldıkları görevin hayırlı olmasını diler, 7 Haziran seçimleri sonrası TBMM'de Kayserimizi başarı ile temsil etmelerini temenni ederim. Bu süreçte birlikte centilmence yarıştığımız hepsi birbirinden kıymetli Aday Adayı Arkadaşlarıma gösterdikleri yakın dostluktan dolayı şükranlarımı sunarım.

Hakkımızda hayırlı olmasını dileyerek çıktığımız bu yolda bu şekilde tecelli eden iradenin Rabbimizden kader çizgisiyle yine bizde tecelli ettiğine inanıyorum. Kadere inanıyorum ve biliyorum Allah'ın dediği olur. Fikre muhatap bir insan olarak tek hizmet alanının vekillik olmadığını da biliyorum.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki zamanlarda da bütün fikrin gerekliliği için elimden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceğim. Sonuçlardan sonra arayan tüm hemşehrilerime ve dostlarıma söylediğim gibi durmak şöyle dursun duraksamak dahi geçmez aklımızdan. İyi güzel ve doğrunun hayata hakim kılınması için DURMAK YOK YOLA DEVAM." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Suat Özsoy Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title