Haberler

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur Açıklaması

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’da yaptığı mitingin ardından bir değerlendirme yaparak Manisalılara teşekkür etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'da yaptığı mitingin ardından bir değerlendirme yaparak Manisalılara teşekkür etti.

Pazar günü yapılan AK Parti Manisa Mitingi'nin ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, yaptığı açıklamada Manisalılara teşekkür etti. Manisa Cumhuriyet Alanı'nın bu güne kadar görmediği kalabalığı gördüğüne işaret eden Başkan Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevginin adeta çığ gibi büyüdüğünü mitingde de Manisalıların bunu gösterdiğini kaydetti. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Manisa'da partimizi kurduğumuz günden bu yana bir çok miting yaptık. Başbakanımızın mitingine her defasında Manisalılar yoğun ilgi gösterdi. Ancak bu son mitingi bir şeyi gösterdi ki Türk Milleti gibi Manisalılarda artık huzur istiyor güven istiyor refah istiyor ve istikrarın bozulmasını istemiyor. Bu mitingi aslında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma mitingiydi. Bu miting Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşuna Manisalıların destek mitingiydi. ve Bu miting Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye üzerinde oynanan oyunlardan dolayı adeta 'Yedirtmeyiz' mitingiydi. Cumhuriyet Alanı'nın dolduran on binlerce Manisalıya şükranlarımızı sunuyorum. Her yaptığımız mitingi karalamaya çalışanlara Manisalılar güzel bir ders verdi. Ben AK Parti Manisa İl Başkanı olarak Manisa mitingimize 80 bin Manisalının katılmasından dolayı binlerce kez teşekkür ediyorum. Manisalılar bu mitingde alanı hınca hınç doldurarak göstermişlerdi. Gerek basında gerekse canlı yayınlarda yalnızca alanda değil ana cadde ve sokaklarda Manisalılar Başbakanımıza destek vermek için gelmiş ve bu coşkuya ortak olmuşlardır. Manisa 16 Mart Pazar günü bir tarih yazmıştır. Bir destan yazmıştır. 16 Mart Pazar günü Manisa tarihinde Manisalıların demokrasiye sahip çıktığının günüdür. Başbakanına sahip çıktığının günü olmuştur. O gün Başbakanımız geldiği gün konuşma yapmaya çıktığımda gördüğüm kalabalık karşısında o kadar duygulandım ki. 80 Bin Manisalı Başbakana destek vermek için gelmiş. Yüreğini ortaya koymuştu. Sevdasını ortaya koymuştu. Ülkesine sahip çıktığının kararlılığını ortaya koymuştu. Başbakanına sahip çıktığının kararlığını göstermişti. Biz artık şu parti şunu yapmış şunu söylemiş demiyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Biz milletimizle el ele gönül gönüle gelecek günlere yürüyoruz. Gün vatana millete sahip çıkma günüdür. Gün istiklal mücadelesi verme günüdür. Gün başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma günüdür. Allah'ın izniyle bu milletin huzurunu güvenini, hükümetini yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Yetemeyecektir. Pazar günü yaptığımız tarihi mitinge tanıklık eden, katılan ekranlarından izleyen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için dualarını esirgemeyen bütün Manisalılara yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah Sizi bizden, bizi sizden bizi birbirimizden ayırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Murat Baybatur Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title