Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Malatya Fuzuli Caddesindeki esnafları ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin Türkiye'nin artık bir istikrar ülkesi olacağını ifade ederek, "1 Kasım'da istikrardan yana irade ortaya koyan bütün vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Yeni yasama dönemi ile birlikte verdiğimiz sözleri ve vaatleri yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine devam eden ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarını, esnafları ve köyleri ziyaret eden Şahin'in son durağı Fuzuli Caddesi'ndeki esnaflar oldu. Buradaki esnaflara teşekkür ve şükranlarını ileten Şahin esnafların sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşların 1 Kasım'da üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğini söyleyen Şahin, "Çok önemli bir dönemeçten geçildiğinin bilinciyle en ücra noktalardaki köylere kadar gidip vatandaşlarımızdan oy istedik ve 1 Kasım'da yüzde 50'lik bir oyla vatandaşlarımızın desteğine mazhar olduk. Elbette bundan sonra şımarmadan ve ne oldum delisi olmadan üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız. Şundan emin olmak lazım Türkiye artık bir istikrar ülkesi olacak. 1 Kasım'da istikrardan yana irade ortaya koyan bütün vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Yeni yasama dönemi ile birlikte verdiğimiz sözleri ve vaatleri yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title