Haberler

AK Parti'li Vekil Adayları Didimlilerle Buluştu

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, AK Parti Aydın milletvekili adayları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini bir araya getirdi.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, AK Parti Aydın milletvekili adayları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini bir araya getirdi.

AK Parti İlçe Teşkilatları, Aydın Milletvekili Adayları ile birlikte düzenledikleri sabah kahvaltılı istişare toplantılarına hız verdi. Son olarak Didim Beach Otelde yapılan toplantıda AK Partili vekil adayları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve muhtarlardan parti vizyonu hakkında görüş ve öneriler aldı.

"DÜKKANI KAPATIP GİTSİNLER"

Toplantının görüş ve öneriler kısmında, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili adayı Mehmet Erdem ile Yalıköy Mahalle Muhtarı Fahri Yalçın arasında gerçekleşen vidanjör tartışmasında Erdem, üstü kapalı bir şekilde Didim Belediyesi'ni eleştirdi. Muhtar Yalçın'ın, " Geçtiğimiz dönem Milletvekili Mehmet Erdem'den mahallemiz için vidanjör istemiştik. Kendisini bu problemlerimizle ilgileneceğini söyledi. Fakat halen vidanjör yardımı almadık" şeklindeki eleştirisi karşısında Erdem ise şu cevabı verdi; " Bir belediye Yalıköy mahallesine vidanjör gönderemiyorsa dükkanı kapatıp gitsinler! Ben size bu konuyu çözme konusunda söz vermedim. Sadece yardım edebileceğim bir husus olursa elimden geleni yapabileceğimi söyledi. Burda duran yerel idareciler ne yapıyor? Mahallelere vidanjör göndermiyorlarsa bu onların suçu. AK Parti'nin değil".

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının Beach Otelde düzenlediği kahvaltılı toplantıya AK Parti MKYK üyesi Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Milletvekili Adaylarından Mustafa Savaş, Ersin Esenlik, Hilmi Yıldırım, Hakan Çağlar Erürker, Didim'de faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşları(STK) ve muhtarlar katıldı.

DİDİM'İN SORUNLARI KONUŞULDU

Toplantının görüş ve öneriler kısmında söz alan STK temsilcileri ve muhtarlar; Didim'in emlak, yol ve turizm sorunlarını AK Partili milletvekili adaylarına aktardı. Toplantıda söz alan Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, İnşaat Mühendisleri Odası Didim Şubesi Başkanı Ömer Vela ilçe turizmi ve şehrin temel sorunlarından bahsetti. Temsilciler ortak sorunlarını şu şekilde dile getirdiler; " Didim'deki hastanenin yeniden yapılması gerekiyor. Yaz nüfusu 500 bin gibi rakamlara ulaşıyor. Kışın 74 bin nüfusa hizmet veremeyen bir hastanemiz var. Mutlaka bu hastanemizin en az 200 yataklı bir tam donanımlı bir hastaneye dönüşümü yapılması gerekir. İkinci problemimiz, yol sorunudur. Didim-Akbük-Söke arasındaki duble yol çalışmaları belli bir noktaya geldi ve devam ediyor. Ama Akbük-Kazıklı Bodrum havalimanı yolumuzun da önümüzdeki dönemde yapılmasını istiyoruz. Didim turizmine ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Didim'de bir de kendine ait olmayan arazide üniversitemiz var. Yani yer sorunumuz var. Yeni dönemde üniversitemizin yer sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. Sahillerin vatandaşlara açılmasını istiyoruz. Emlak sorunlarının yakından ilgilenmesini istiyoruz " - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yalıköy Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title