Haberler

AK Parti'li Ünal'dan Anlayan'a Ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı makamında ziyaret ederek ustalık döneminde hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ı makamında ziyaret ederek ustalık döneminde hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal'a Kabadüz Belediye Başkanı Orhan Aktaş, İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen de eşlik ettiler.

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal'ı belediye önünde AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş ve Reyhan Mollaoğlu ile birlikte karşıladı.

Belediyede ziyaretle ilgili ilk açıklamayı yapan AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın çok başarılı bulduğu başkanlardan biri olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "İlk göreve geldiğinden bu yana Fatsa'ya çok önemli hizmetler kazandıran değerli başkanımız. Büyükşehir yasası ile Fatsa'nın sınırları büyüyünce bu hizmetleri eskiden belde olan şimdi mahalleye dönen sınırlarımıza diğer köylerimizde mahalle oldu tamamı inşallah beraber yapacaklar. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber kendisi omuz omuza el ele güzel projeler yapacaklar. Biz seçim öncesi belediye başkanımızın projelerini izledik basın yoluyla büyük projeler olduğunu gözlemledik. Tabi bizlere de Milletvekili olarak başkanımızın arkasında olduğunu söylemek düşüyor. Ne zaman başı sıkışsa, ne zaman bize ihtiyaç duyuyorsa gecenin yarısı da olsa biz başkanın telefonun ucundayız. Biliyoruz ki başkanımız burada çok güzel şeyler yaptı ve vatandaşımızın her türlü taleplerine her türlü sıkıntısıyla bire bir ilgileniyor. Bu arada Fatsa ilçe teşkilatımız da aynı gayret ve çalışma içerisinde birbirlerine destek oluyor. Bu işler ekip işi olduğunu biz her zaman söyledik. Ben merkezli siyaseti kesinlikle kabul etmiyoruz, Fatsa biz merkezli siyasetinin uygulandığı ilçelerimizden bir tanesidir. Onun için ben Fatsa ilçemizde belediye başkanımızı, ilçe teşkilatımızı tebrik ediyorum çünkü her ikisi de birlikte başardılar, güzel bir başarıya imza attılar. Ben bu dönemin sonuna kadar ilçemize çok önemli çok hizmetler güzel kazandıracaklarına yine inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum."

"HALKIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLMAK BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ"

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal'a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, "Bu zamana kadar hep beraber bir takım oyunu teşkilatımızda belediyemizle milletvekilimizle hep beraber hizmet yaptık ve siyaset yaptık. İnşallah bu yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ile birlikte Milletvekillerimizle güzel hizmetler yapmak için vatandaşlarımızdan bir kez daha yetki aldık. Onların güvene bir defa daha layık olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah onları mahcup etmemek için daha fazla çalışacağız, hep beraber çalışacağız. İnşallah güzel neticelerle Fatsa'mıza, Ordu'muza çok daha güzel hizmetler gelecek. Bir defa daha Sayın Milletvekilimize ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Fatih Han Ünal Ak Parti Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title