Haberler

AK Parti'li Hüseyin Keskin, Uşak'ı Karış Karış Geziyor

AK Parti Uşak milletvekili aday adayı Hüseyin Keskin, ara vermeden Uşak’ı kapı kapı gezmeye devam ediyor.

AK Parti Uşak milletvekili aday adayı Hüseyin Keskin, ara vermeden Uşak'ı kapı kapı gezmeye devam ediyor.

Uşak ve genelinde bilinen iş adamı Hüseyin Keskin aday adaylığını açıkladıktan sonra, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ve sanayicilere yaptığı ziyaretten sonra açıklamada bulunan Keskin; "Şehit ve Gazi ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız, sürekli yanlarında olacağımızı belirtmekten onur ve gurur duyarım". Dedi.

Hüseyin Keskin'in bir sonraki durağı Uşak'ın sanayi devi olan Umpaş Holding'in yönetim kurulu başkanı Hilmi Alper oldu. Önceki dönemlerde Ak Parti Uşak İl Başkanlığı görevinde bulunan, Umpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda bir dünya markası haline getirdiği Seranova Seramik Fabrikası'nın yönetim kurulu Başkanı olan Hilmi Alper ile istişarede bulunan Keskin; "Ziyaretimizde bizlere gösterdiği misafirperverlik için kendisine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını ve birlik beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" diyerek Uşak sanayisinin geleceğine dair fikir alıverişinde bulunduklarını dile getirdi.

Hüseyin Keskin ziyaretlerde Uşak'ın en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğini bununda şehrin tüm dinamiklerin görüşlerini alarak Ankara'da takibinin yapılması ile hızlı geri dönüş yapılabileceğinden bahsederek bu bağlamda Uşak'ı iyi tanıyan bilen biri olarak destek istedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Keskin Hilmi Alper Ak Parti Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title