Haberler

AK Parti'li Hamidi, Elektriğe 41 Milyon TL Harcandığını Belirtti

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batmana harcanan elektrik enerjisi bütçesinin 41 Milyon TL olduğunu belirtti.

Hamidi: 41 Milyon TL enerjiye harcandı

Son günlerde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, EDAŞ, TEDAŞ ve Enerji Bakanlığı nezdinde görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti.

2015-2016 yılları için yapılan ve yapılmaya devam eden 41 Milyon TL'lik enerji yatırımının olduğunu beyan eden Hamidi, bunu da yetersiz görerek üst düzeyde görüşmelerin devam ettiğini ve Batmana daha fazla enerji yatırımı için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Hamidi, "2016 yılında Batman şehir merkezinde yer altı, yenileme, iyileştirme, ek trafo ve aydınlatma işleri için 11 milyon TL ve köylerde ise 2.5 olmak üzere 2016 yılında şehir merkezi, köy ve mezralarımız için toplam 13.5 milyon Tl. harcanacaktır" dedi.

ELEKTRİK ENERJİSİ TASARRUFLU KULLANILSIN

Elektrik kesintileri için mücadele ettiklerini, yatırım peşinde olduklarını belirten Milletvekili Hamidi, aşırı elektrik tüketimi nedeniyle şebekelerin yükü kaldıramadığını söyledi.

Hamidi "Bizler elektrik şebekesini güçlendirmek için gayret ederken, halkımızın da elektrik kullanırken daha tedbirli ve tasarruflu hareket etmeleri son derece önemlidir. İnşallah halkımızla elbirliğiyle kış mevsiminde yaşanan bu sıkıntıları bertaraf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title