Haberler

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı: Sohbet Kültürünü Devam Ettirmeliyiz

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ’konak sohbetleri’ etkinliği başladı.

Ak Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 'konak sohbetleri' etkinliği başladı.

Germiyan Sokak Lalazer Konağı'ndaki ilk sohbet toplantısına AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, bazı mahalle muhtarları ile sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, sohbet geleneğinin her hafta süreceklerini dile getirdi. Korkmaz, "Biz çok farklı düşüncelerin tartışılmasını, farklı yerlerden bakılmasını ve farklı yerlerden görünmesini istiyoruz. Kütahya adını sürekli bir şeyler üretmeliyiz. Fani bir dünyada yaşıyoruz. Gök kubbede hoş bir seda bırakmalıyız" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, sohbet kültürünün mutlaka yaşatılması gerektiğini ifade etti. Nazlı, "Sohbet kültürü çok önemlidir. İnsan bilmediği şeyleri öğrenir. Duyguların paylaşılması kadar güzel bir şey yoktur. Batı hepimizi televizyon karşısında, diziler karşısında basit bir izleyici durumuna getirdi.Aileler küçüldü. Aileler anne, baba ve çocuktan oluşuyor. Apartmanlarda insanlar birbirine gedip gelmiyor. Sohbet geleneği bir çok şeylerden korur. Sohbette insanlar birbirlerinden faydalanır, insanlar birbirleriyle istişare ederler. Bu tür ortamlar çok önemli, sohbet ortamlarını daha yaygınlaştırmalıyız" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Merkez AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title