Haberler

AK Parti Kütahya'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adaylarını tanıttı.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adaylarını tanıttı.

Kütahya Belediyesi Kültür ve Ticaret Merkezindeki tanıtım programında konuşan İl Başkanı Ali Çetinbaş, bugünün yeni Türkiye yolunda, yeni bir inanç ve güç tazelemek için önemli olduğunu söyledi.

AK Parti'nin 13 yıl boyunca tek derdi ve çabasının milletin iradesini üstün kılarak, hukuk ve demokrasiyi ülkenin en ücra köşesine kadar götürmek ve tüm insanları kucaklamak olduğunu belirten Çetinbaş, şöyle konuştu:

"Derdimiz ve çabamız yine aynı. Bizim hizmette asıl amacımız, milletin oyunu almanın yanında onun rızasını ve gönlünü almaktır. Bizim tek sığınağımız aziz milletimizin sinesi ve vicdanıdır. Bugünden tezi yok, öncelikle ülkemiz, ilimiz ve partimiz için geceyi gündüze katacağız. Çok çalışacağız, 4 milletvekilinin 4'ünü de kazanacağız inşallah. Şimdiden 7 Haziran zaferimiz mübarek olsun."

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Kütahya Belediyesi Ali Çetinbaş Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title