Haberler

AK Parti Konya Seçim Çalışmalarına Başladı

30 Mart’ta yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri için belediye başkan adaylarını belirleyen AK Parti Konya, binlerce kişilik ekiplerle Pazartesi gününden itibaren sahaya indi.

30 Mart'ta yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri için belediye başkan adaylarını belirleyen AK Parti Konya, binlerce kişilik ekiplerle Pazartesi gününden itibaren sahaya indi.

22, 23 ve 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekilleri, belediye başkan adayları, il, ilçe ve belde teşkilatları, İl Genel Meclisi üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri ile tüm gönüllülerden oluşan binlerce teşkilat mensubu, Konya'nın dört bir yanında AK Parti'nin misyonunu, AK Parti belediyeciliğinin bugün kadar yaptığı hizmetleri ve gelecek planlamalarını anlatıyor.

Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ilçe ve belde ziyaretleri, Uğur İbrahim Altay Selçuklu'yu, Mehmet Hançerli Karatay'ı, Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru Meram'ın her yerine her gün ulaşırken, diğer ilçe belediye başkan ve adaylarının tamamı da yine her gün ilçe, belde ve köylerini gezerek vatandaşla bir araya geliyor.

AK PARTİ KONYA TÜM MİLLETVEKİLLERİYLE İLÇELERDE

AK Parti Konya İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), teşkilat mensupları, belediye başkanları ve gönüllülerin yanı sıra tüm AK Parti Konya Milletvekilleri de ilçelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Pazartesi günü Ayşe Türkmenoğlu Meram'da, Mustafa Baloğlu Karatay'da, Kerim Özkul Selçuklu'da, Mustafa Kabakcı Güneysınır'da, İlhan Yerlikaya Ilgın'da, Mustafa Akış ile Gülay Samancı Beyşehir ve Hüyük'te, Harun Tüfekçi Yalıhüyük'te ve Hüseyin Üzülmez de Çumra'da vatandaştan destek istedi. TBMM'nin Cuma günü tatile girmesi ile birlikte tüm milletvekilleri yine belirlenen ilçelerde çalışmalara katılmaya devam edecek.

"PARTİMİZE OLAN SEVGİ DAHA DA ARTMIŞ"

26 Ocak Pazar günü büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını basına ve kamuoyuna tanıttıktan sonra 27 Ocak Pazartesi günü binlerce kişilik AK Partili ile sahaya indiklerini dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti'ye olan sevginin daha da arttığını gördükleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Sorgun, "Partimize olan bu sevgi, mutluluğumuzu olduğu kadar elbette sorumluluğumuzu da arttırıyor. Her ne kadar seçimden seçime vatandaşı ile bir araya gelen teşkilatlar olmasak da bu teveccüh daha da çok çalışmamız gerektiğini bizlere bir kez daha gösteriyor. Bu bağlamda 27 Ocak'ta binlerce kişilik ekibimizle sahadayız. Vatandaşımıza, esnafımıza, genç ve yaşlılarımıza, kadınlarımıza ve toplumun daha birçok kesimine bugüne kadar bu ülkeye kattıklarımızı ve gelecekte daha neler yapabileceğimizi anlatıyoruz, onlardan destek istiyoruz. Bu dört günlük çalışmadan çıkardığımız sonuç, daha önce de ifade ettiğim gibi milletimizin partimize ve adaylarımıza karşı büyük bir teveccühü var. İnşallah 31 Mart sabahı 32 belediyenin 32'sini almış bir parti olarak Konyalı hemşehrilerimize bir dönem daha hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Ama bizim inancımız, çalışmadan, gayret etmeden hiçbir başarı elde edilemez. Bu konuda elimizden geleni yapacağız" dedi.

"17 ARALIK İTİBAR ETMEDİ"

Gerek Konya merkezde gerekse de taşra ilçe, belde ve köylerde vatandaşla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekilleri de vatandaşın gösterdiği ilgiden bir hayli memnun. Ilgın'da vatandaştan destek isteyen AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 17 Aralık'ta gerçekleştirilen AK Parti Hükümeti'ne yönelik operasyonunun halk tarafından çok çabuk anlaşıldığını söyledi. Yerlikaya, "Seçim çalışmalarımız kapsamında Ilgın'da pazar esnafımızı, muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Görüşmelerimizde vatandaşımızın 17 Aralık'ta AK Parti'yi, hükümetimizi ve elbette Sayın Başbakanımız hedef alan operasyonlara prim vermediğini gördük. Vatandaşımızın partimize, hükümetimize ve belediye başkanlarımıza olan desteğinin daha da arttığını müşahede etmiş olmak mutluluk verici. Zira vatandaşımız da biliyor ki eğer bu şer odaklarının o projeleri başarılı olsaydı ülkemiz, 10 ile 20 yıl geriye gidecekti. Çok şükür halkımız ferasetiyle bu oyunlara pirim vermemiştir. İnşallah 31 Mart ile birlikte de Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm belediyelerimiz daha da güçlenecek, ilçe belediyelerinin yapmakta zorlandığı büyük tüm çaplı projeler, Büyükşehir Belediyemizin imkanlarıyla halkımızın hizmetine sunulacak. Yine bu yasa ile merkez ve ilçe belediyelerimiz uyumlu çalışmaları ile daha fazla yatırım ve hizmet gelecek" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuklu Ak Parti Karatay Konya Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

H.ASLANberkantmelina@hotmail.com:

AK Parti önce temizlenmesi lazim (yapanlara söylüyorum) BEN sahsen yüzüm tutmaz dolarlari götüreceksin Hemde halkin arasina gireceksin ISLAMDA YERI YOK onlari ALLAH ihlas eylesin

6
4
yanıtYanıtla
servetservet05@hotmail.com:

merak ediyorum sizde hiç utanma yokmu halkı soyuyosunuz sonra küfrediyosunuz sonra ilgi aretmış diyosunuz bu milletemi gariblik var sizdemi çözemedim gitti dogrusu ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

6
1
yanıtYanıtla
RIDVANserhat08@hotmail.com:

DEMEKKİ KONYA HALKI HIRSIZLARI SEVMİŞ BAKSANA İTİBAR DAHADA ARTMIŞ DİYO ÇALMALRI BİR YANA BİRDE ANAMIZA KÜFÜR EDİYOLAR HEM DOLARLARI GÖTÜRÜYOSUN HEMDE HALKIN ANASINA KÜFREDİYOSUN YAKIŞIYORSA KONYAYA VERSİN OYUNU HOŞUNA GİDİYOSA KONYALINI MESELE YOK

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title