Haberler

AK Parti Kırıkkale Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Danışma Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Mehmet Demir, parti binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 vatandaşa Allah'tan rahmet dilediğini söyledi.

AK Parti hükümetinin Soma'daki yaraları en kısa zamanda saracağını belirten Demir, şunları kaydetti:

"Türkiye istikrarlı bir şekilde büyümesine devam eden bir ülke. Artık muhalefet partilerinin iktidara gelme umutları kalmadı. Çünkü AK Parti ile girdikleri bütün seçimlerde sandığın dibinde kaldılar. Bugün de yine Soma'daki kazayı istismar ederek Türkiye'nin belli bölgelerinde kaos ortamı oluşturmaya çalışıyorlar. Biliyorsunuz 30 Mart'ta yeni seçimlerden çıktık. Yine önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhuriyet ve Türk tarihinde bir ilki yaşayacağız bu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. İlk kez cumhurbaşkanını millet kendisi seçecek. Allah'ın izniyle Kırıkkale olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en iyi neticeyi alacağız."

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da, Soma'daki maden faciasında 301 kişinin yaşamını yitirdiği olayın herkesin canını yaktığını belirtti.

30 Mart yerel seçimlerinde mahalli idarelerde Kırıkkale tarihindeki en yüksek oy oranını aldıklarını vurgulayan Saygılı, şöyle devam etti:

"Türkiye'de oyunu en fazla arttıran onuncu iliz. Bu tabi ki bize büyük bir güvenin yanında sorumluluğu da getiriyor. Bizler bu sorumluluğun bilincindeyiz. Belediye olarak ne yapabiliyorsak en iyisin yapmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Cumartesi, pazar demeden Kırıkkale halkına nasıl en iyi hizmeti yaparız diye büyük bir emek ve gayret içerisindeyiz. Bizim yapmak istediğimiz kaynakları doğru kullanıp disiplinli bir ekip çalışması yapmak istiyoruz. Halkı ne kadar ak edersek sizin de yüzünüz o kadar ak olur kanaatindeyim. Yani bizlerin başarısı hepimizin başarısıdır." - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Kırıkkale Ak Parti Türkiye Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title