Haberler

AK Parti Kadın Kollarından "Kutlu Doğum" Haftası Etkinliği

AK Parti Kilis İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “Kutlu Doğum” haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

AK Parti Kilis İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından "Kutlu Doğum" haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

Aleaddin Yavaşça Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda AK Parti Kilis İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Canan Ketrez, gelen misafirlerini kapıda karşıladı.

Programa, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, İl Genel Meclisi ile Belediye Meclisi üyeleri ile AK Parti Kilis ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra bir konuşma yapan AK Parti Kilis İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Canan Ketrez, Kutlu Doğam haftası programına katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, "Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz hz. Muhammed (sav)in doğum yıl dönümünün; tüm insanlığa barış,huzur,mutluluk,ve adalet getirmesi dileğiyle sözlerime başlıyorum. O, iki cihanın Güneşi, insanlığa rahmet olarak gönderilen, Nebiler Nebisi, örnek insan, ahlak ve fazilet timsali, çöle inen nuru bütün cihana yayarak, gerçek inkılabı meydana getiren, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellemi anlatmaya güç yeter mi?, Kalemler O'nu yazabilir mi?, denizler mürekkep olsa, O'nu anlatmaya kifayet eder mi? Gönlündeki iman balını, aşk peteğine damla damla akıtarak, gözyaşlarını O'nun için sel haline getiren gönül sultanları ile, bütün aşıkların da gücü yetmez. O'nu, O varlık güzelliğini, Allah sevgilisini hakkıyla anlatmak, insan diline nasip olmamıştır. Bugünün şaşkın insanı; O'nu bilememenin, sünnetine sarılamamanın ve layığınca sevememenin ızdırabı içinde kıvranıyor. İnşallah O'nu anmak için tertiplediğimiz bu program okyanusta damla misli de olsa kalplerimizde manevi bir uyanışın oluşmasına Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olmasına ve O'nun bize öğrettiği İslami prensiplerin zerrelerimize kadar hayatımıza aksederek dünya ve ahiret mutluluğumuza vesile olması dileklerimle konuşmama burada son vermek istiyorum. Yunus Emre'nin dilindeki aşk peygamberine, Mevlana'nın dilindeki rahmet peygamberine, Ahmet Yesevi'nin dilindeki hikmet peygamberine, Hacı Bektaş-ı Veli'nin dilindeki sevgi ve şefkat peygamberine selam olsun. Peygamberimizin kutlu doğumu hepimize güzellikler getirsin. teşriflerinizden dolayı sizlere tekrar şükranlarımı sunarım" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kara Musabeyli Ak Parti Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title