Haberler

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Temelli Açıklaması

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bursa İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile birlikte Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bursa İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile birlikte Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, 17 Aralık operasyonunun AK Parti ve Başbakan Erdoğan'ı yıkma operasyonu olduğunu ifade ederek, "Biz yolsuzluk lafını kabul etmiyoruz. 12 yıldır Türkiye'yi yöneten iktidarın devlet bankalarının işini geçmişteki iktidarlar gibi boşaltıyormuş gibi bir imaj sergilenmek istendi. Belediyelerde Nurettin Sözen, Mustafa Sarıgül gibi belediye başkanlarının yaptıkları yolsuzluklar gibi AK Parti'de de yolsuzluklar varmış gibi bir imaj oluşturulmaya çalışıldı. Ama bu tutmaz. Başında Recep Tayyip Erdoğan olan bir partide tutmaz. Biz, iktidara gelirken 3 Y ile mücadele edeceğiz dedik. 'Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar'. İki şeye tahammülümüz yok, biri yolsuzluk, ikincisi namussuzluk. Kurumsal anlamda yolsuzluk AK Parti'ye yakışmaz da, yapışmaz da. Yoksulluk konusunda geldiğimiz nokta ortada. Ulaşımda, sağlıkta, eğitimde 12 yılda yaptıklarımızı siz biliyorsunuz. Düşünmenin yasak olduğu günlerden bugünlere geldik. Ama çok şükür bugün imam hatip liseleri tekrar açıldı, baş örtüsü meselesini çözdük. Ama bitmedi. Çok az bir hedefimiz kaldı. 2023 hedefi koymuştuk. Cumhuriyetin 100. yılında dünyanın gelişmiş 10 ülkesi arasına girmek istiyoruz. Ama 'şer güçler' buna dur demeye çalıştı. 17 Aralık operasyonu, bu gidişe çomak sokmak için yapılmış bir operasyondu. Tayyip Erdoğan'sız bir AK Parti, AK Parti'siz Türkiye istendiğini görüyoruz. Özellikle bu seçimde oy verenler bunu da hesaba katarak sandığa gitmeli" dedi.

"ŞAHISLARI ÖN PLANA ÇIKARAN PARTİ DEĞİLİZ"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ise, "52 gün sonra bütün Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'de de yerel seçimler icra edilecek. Yerel seçimler hakkımızda hayırlı olsun. Aday belirleme sürecinde, biliyorsunuz, bir gecikme oldu. Ama Başbakanımız her cephede mücadele ediyor. Dış politikada, iç politikada, parti başkanımız olarak yer alıyor. Sonunda aday belli oldu. 8 aday adayı arasında bize bu görevi tekrar verdiler. Arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Biz dava partisiyiz. Şahısları ön plana çıkartan bir anlayışta değiliz. Bu başka bir arkadaşımız da olabilirdi. İnegöl'ün Nisan'dan sonra 116 mahallesi olacak. İnegöl Belediyesi'nin sorumluluğunda olacak işler var. Büyükşehirin sorumluluğunda olacak işler var" diye konuştu.

2004 yılından bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden de bahseden Aktaş, vatandaşa verdikleri sözleri tuttuklarını anlattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alinur Aktaş Ak Parti İnegöl Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title