Haberler

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli Açıklaması

AK Parti’de yaşanan kongre sürecini değerlendiren İl Başkanı Mustafa Kendirli, AK Parti’de yaşanan sürecin bir bayrak yarışı olduğunu ve herkesin kendi isteği ile görevi yenisine devredileceğini söyledi.

Ak Parti'de yaşanan kongre sürecini değerlendiren İl Başkanı Mustafa Kendirli, Ak Parti'de yaşanan sürecin bir bayrak yarışı olduğunu ve herkesin kendi isteği ile görevi yenisine devredileceğini söyledi.

İl Başkanı Kendirli, "Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı yine kendi isteği ile devredecektir."dedi.

Kongre sürecini anlatan İl Başkanı Kendirli, " Ak Parti'nin Genel Başkanlığı makamı önemli bir makamdır. Makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. Başbakanımız görev süresinde önemli görevler üstlenmiş ve Türkiye için de önemli çalışmalar yapmıştır. AK Parti'nin daha ileriye gitmesi ve ilkelerinin pekişmesi için kıymetli çalışmalara da imza atılmıştır."diye konuştu.

AK Parti kongresinin her zaman demokrasi şöleni içerisinde geçeceğini ifade eden İl Başkanı Kendirli'ye düzenlediği toplantı da Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Kendirli Ahmet Davutoğlu AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title